PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آدامس هايي که دندانپزشکان توصيه مي کنند!



Mohamad
02-26-2010, 01:55 PM
آدامس هايي که دندانپزشکان توصيه مي کنند!
اگر شما بخواهيد از پوسيدگي دندان هاي تان پيشگيري کنيد،آدامس ها به شما کمک مي کنند. آدامس هايي در بازار وجود دارند که حاوي “فلورايد” هستند.فلورايد را اغلب به آب آشاميدني شهر ها، نمک،شير و شکر مي افزايند.
فلورايد روند پوسيدگي دندان را متوقف مي کند و همچنين پوسيدگي هايي را که در مراحل اوليه و ابتدايي خود هستند،ترميم مي کند.
امروزه به “آدامس هاي بدون قند” فلورايد افزوده اند.وقتي شما اين آدامس ها را در دهان مي گذاريد و مي جويد، فلورايد از آدامس آزاد شده و در سطح ميناي دندان شما مي نشيند و به تدريج جذب ساختار دندان شده و ميناي دندان تان را مقاوم مي کند.
منظور از “آدامس بدون قند” اين نيست که اين آدامس ها شيرين نيستند،برعکس !
حتي ممکن است از آدامس هاي معمولي هم شيرين تر باشند! تنها تفاوت اين آدامس ها با آدامس هاي معمولي در اين است که شيرين کننده هاي مصنوعي که به “قند هاي تخمير نشدني” معروف اند،در آن ها استفاده شده است.اريتريول،ايزومالت،سور �يتول،زايليتول و مانيتول از جمله اين قند هاي تخمير نشدني هستند.اين شيرين کننده ها(قند هاي تخمير نشدني) در نوشابه هاي رژيمي هم استفاده مي شوند.
اگر آدامس داراي قند معمولي باشد،قند در اختيار باکتري هاي پوسيدگي زاي دندان قرار گرفته و اين باکتري ها با توليد اسيد،باعث معدني زدايي و در اصطلاح پوسيدگي دندان ها ميشوند.
ولي قند هاي تخمير نشدني نمي توانند به وسيله باکتري هاي پوسيدگي زا تجزيه شوند و از آن ها اسيدي حاصل نمي شود و در نتيجه باعث پوسيدگي دندان نمي شوند.
به همين دليل است که دندانپزشکان جديدا در کنار مسواک و خمير دندان، “آدامس هاي بدون قند و فلورايد دار” را به بيماران شان توصيه مي کنند.

http://www.tehranpic.net/images/78gzytrupr8xtdt0qx8.jpg