shirin71
12-29-2011, 11:29 PM
روش تهیه بریوش خرما و گردو
مواد اولیه
آرد سفید 300 گرم
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
مایه خمیر ترش یک و نیم قاشق چایخوری
شکر دو قاشق سوپخوری
تخممرغ سه عدد
شیر و گردو از هر کدام یک چهارم پیمانه
کره 100 گرم
خرمای پوره شده یک پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
*شیر ولرم را به همراه یک قاشق سوپخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و اجازه دهید عمل بیاید.
* در یک کاسه آرد، نمک و بقیه شکر را مخلوط وسط آن را گود کرده تخممرغ و خمیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را بریزید و آرامآرام شروع به خمیر کردن کنید.
* خمیر را حدود 10 دقیقه ورز داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
* از مخلوط خرما، گردو و دارچین وسط خمیر گذاشته و خمیر را ببندید روی آن را زرده تخممرغ مالیده، داخل فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نانها طلایی شود.
مجله آشپزی خانواده سبز
مواد اولیه
آرد سفید 300 گرم
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
مایه خمیر ترش یک و نیم قاشق چایخوری
شکر دو قاشق سوپخوری
تخممرغ سه عدد
شیر و گردو از هر کدام یک چهارم پیمانه
کره 100 گرم
خرمای پوره شده یک پیمانه
دارچین یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
*شیر ولرم را به همراه یک قاشق سوپخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و اجازه دهید عمل بیاید.
* در یک کاسه آرد، نمک و بقیه شکر را مخلوط وسط آن را گود کرده تخممرغ و خمیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را بریزید و آرامآرام شروع به خمیر کردن کنید.
* خمیر را حدود 10 دقیقه ورز داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
* از مخلوط خرما، گردو و دارچین وسط خمیر گذاشته و خمیر را ببندید روی آن را زرده تخممرغ مالیده، داخل فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نانها طلایی شود.
مجله آشپزی خانواده سبز