PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روسل خواستار دخالت يوفا شد

sorna
12-29-2011, 10:01 PM
ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسا، معتقد است بازيکنان بايد پول مدير برنامه هاي شان را در زمان مذاکرات بپردازند نه باشگاه ها.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031749.jpg
رئیس باشگاه کاتالانی سیستم فعلی را مضحک خواند و از یوفا خواست در این زمینه دخالت کند.
او در کنفرانس مطبوعاتی اش در قطر گفت:" من همیشه از خودم می پرسم چرا وقتی یک مدیر برنامه از طرف یک بازیکن فعالیت می کند و به جای او با باشگاه وارد مذاکره می شود، باید باشگاه دستمزد او را پرداخت کند؟

وقتی او از طرف دیگر قرارداد در مذاکرات دفاع می کند و تمام تلاشش را می کند تا پول بیشتری نصیب طرف دیگر شود، چرا در پایان باید ما حق کمیسیون او را بپردازیم. این بی معنی است. این چیزی است که من از یوفا می خواهم قانون آن را تغییر دهد."
جانی اینفانتینو، دبیر کل یوفا، نیز خیلی سریع به این صحبت ها واکنش نشان داد و اعلام کرد فیفا باید در این زمینه تصمیم گیری کند اما خواسته روسل را منطقی دانست.
من هم موافقم که این بازیکن است که باید به مدیر برنامه هایش پول بپردازد زیرا اوست که با بازیکن قرارداد دارد. این کاملا واضح به نظر می رسد. وقتی شما به آرایشگاه می روید، صورت حساب را برای کارفرمای تان نمی فرستید."