PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کی رفته سربازی وکی دلش می خواد بره

sorna
12-21-2011, 11:34 AM
هرکی رفته سربازی بیاد اینجا اعلام کنه بعدشم بگه کجا خدمت کرده وانهای هم که نرفتن دلشون می خواد برن بیان اعلام کنن

afsanah82
12-21-2011, 11:36 AM
الان تمام دختر ها میاند و میگند محل خدمتشون رو:d:
با اجازه ما رفتیم ایالت بای

sorna
12-21-2011, 11:41 AM
اولش خودم توی نیرو انتظامی خدمت کردم کجاشو خودهم نمی دونم ::w8:

Mohamad
12-21-2011, 01:07 PM
به نام مهربانترین
بنده دوران بسیار سختی را در خدمت مقدس داشتم
در نقاط بسیار دور دست کره زمین خدمت سربازی را گذراندم و همواره در حال تلاش و کوشش بودم .
کوههای حوالی ایلخچی ( شرط میبندم اسمش را بیشتر شما نشنیدین ) شاهد تلاش بسیار زیاد و مرارت های بنده بودند .
همگی شاد و پیروز باشید

Ahmadreza_b
12-21-2011, 02:48 PM
بنده هم عمده خدمت را در تهران سپری کردم و دو ماهی هم شیراز بودم

در نیروی زمینی ارتش

R A H A
12-21-2011, 09:38 PM
سلام
با اجازه از آقایون سایت من هم اومدم تا نظرمو بگم
اول از همه بگم منظورم از حرفی که میزنم به هیچ کدوم از خانمهای گل سایت نیست
به نظر من خوب بود که برای خانمها هم چنین چیزی باشه حالا نه با اون سختی هایی که برای آقایون هست
چون به نظر من دخترها هم برای اداره زندگی آیندشون به سختی نیاز دارن
چون امروزه خونواده ها اینقدر لی لی به لا لای بچه هاشون بخصوص دختراشون گذاشتن که نمیتونن ساده ترین کارهارو انجام بدن فکر نکنم بتونن یه نیمروی معمولی رو درست کنن

tina
12-21-2011, 09:44 PM
بنده قسمت نكرده كه به خدمت مقدس سربازي اعزام بشم اما مانورهايي كه توي NGOهاي مختلفي داشتم كه بد نبوده اگه بخوام برم سربازي ميرم مرزهاي شرقي كشور كه به وطن بابا رضا نزديكه راحتر كنترلش كنيم:yeah:

mozhgan
01-02-2012, 05:04 AM
من نرفتم ولی اگر قرار باشه برم دوست دارم برم سمت تبریز
رها جوون همه غذا ها هم بلدم درست کنم ها :دی
ما دخترا که خود ساخته ایم :دی
سربازی برای ساختن پسرهاست که ساخته بشن البته به جز پسرهای سایت که همه همینطوری هم ساخته شده هستن :yeah::d:skull

sorna
01-02-2012, 11:47 AM
از اقایون کسی دیگه نرفته سربازی یا کسی دلش نمی خواد بره سربازی

R A H A
01-02-2012, 06:24 PM
من نرفتم ولی اگر قرار باشه برم دوست دارم برم سمت تبریز
رها جوون همه غذا ها هم بلدم درست کنم ها :دی
ما دخترا که خود ساخته ایم :دی
سربازی برای ساختن پسرهاست که ساخته بشن البته به جز پسرهای سایت که همه همینطوری هم ساخته شده هستن :yeah::d:skull

فدات بشم گلم من که منظورم به خانمهای سایت نیست مطمئنم که از هر 10 انگشت دست خانمهای گل سایت هزار تا هنر میریزه (خودم رو نمیگما :d:)
خدایی هستن بچه هایی که از عهده کارای روزمره خودشون هم بر نمیان

afsanah82
01-02-2012, 07:06 PM
عجب دورانی بود!
آموزش تو پادگان عجب شیر معروف
خدمت دهلران استان ایلام

elahe
01-02-2012, 07:40 PM
سلام
با اجازه از آقایون سایت من هم اومدم تا نظرمو بگم
اول از همه بگم منظورم از حرفی که میزنم به هیچ کدوم از خانمهای گل سایت نیست
به نظر من خوب بود که برای خانمها هم چنین چیزی باشه حالا نه با اون سختی هایی که برای آقایون هست
چون به نظر من دخترها هم برای اداره زندگی آیندشون به سختی نیاز دارن
چون امروزه خونواده ها اینقدر لی لی به لا لای بچه هاشون بخصوص دختراشون گذاشتن که نمیتونن ساده ترین کارهارو انجام بدن فکر نکنم بتونن یه نیمروی معمولی رو درست کنن

منم موافقم دخترا خیلی لوسن:n00:خوبه بفرستنشون تو کوها سنگ خورد کنن:d:

Ahmadreza_b
01-02-2012, 08:03 PM
خدمت، در کل چیز خوبی نیست! البته مسلماً محاسنی هم داره و خوب کم عیب هم نیست. ولی خوب تنها حسنش به نظر من ایجاد استقلال هست. ولی 2 سال از عمر (اونم بهترین سال ها) به راحتی از دست میره

به نظر من از این نیروی سرباز میشد استفاده های بهتری کرد (یک بار بحثش را با ر.رکن3 مرکز انجام دادم مفصل، بنده خودا خودش هم قبول داشت!)

sorna
01-02-2012, 09:20 PM
عجب دورانی بود!
آموزش تو پادگان عجب شیر معروف
خدمت دهلران استان ایلام

رضا واقعا دوران سختی داشتی دلم برات می سوزه دست خودم نیست
:ashk:

afsanah82
01-02-2012, 09:54 PM
رضا واقعا دوران سختی داشتی دلم برات می سوزه دست خودم نیست
مصیبت ترین روز هام اونجا بود هر زور سر یکی از سرباز ها رو میبریدن و میزاشتن روکیوسک و بدنشون رو میبردند!
لعنت به این پ.پ.ک

R A H A
01-02-2012, 11:20 PM
منم با شنیدن اسم عجب شیر یاد یکی از اقواممون میفتم :ashk: :ashk:
طفلی اینقدر پسر خوبی بود آزارش به یه مورچه هم نمیرسید از سختی های اونجا میگفت بعد آموزشی بعد یه مدت از خدمت برا همیشه از پیش ما رفت :ashk: :ashk:

sorna
01-03-2012, 02:02 PM
خدمت، در کل چیز خوبی نیست! البته مسلماً محاسنی هم داره و خوب کم عیب هم نیست. ولی خوب تنها حسنش به نظر من ایجاد استقلال هست. ولی 2 سال از عمر (اونم بهترین سال ها) به راحتی از دست میره

به نظر من از این نیروی سرباز میشد استفاده های بهتری کرد (یک بار بحثش را با ر.رکن3 مرکز انجام دادم مفصل، بنده خودا خودش هم قبول داشت!)

من هم حرف شما رو قبول دارم ولی برای بعضی ها خیلی واجب مثلا ما یه سرباز داشتیم خدا بیامرز توی دوران اموزشی وقتی که مرخصی می دادن زنگ می زد خانواداش میومدن جلو ماشین اون ببرن خونه چونکه خودش نمی تونست تنهای بره برای اینجور ادمهای خیلی واجب چونکه تا حدودی به مرحله خودسازی می رسن ویا از دست انجور زندگی کردن راحت میشن

sorna
01-21-2012, 10:43 PM
مصیبت ترین روز هام اونجا بود هر زور سر یکی از سرباز ها رو میبریدن و میزاشتن روکیوسک و بدنشون رو میبردند!
لعنت به این پ.پ.ک

بابا رضا دلبندم ان پ ک ک هست حزب کارگران کردستان:gah9::gah9::gah9:

turk
01-22-2012, 12:09 AM
من نرفتم قصد هم ندارم برم ! بعد از فارغ التحصیلی میرم اونور پیش اقوام و حسابی به ریش این ابلهانی که فکر می کنند همه چی رو می دونند می خندم .

چه جوری؟
:gah9::gah9::gah9:

اینجوری

sorna
02-02-2012, 04:43 PM
منم موافقم دخترا خیلی لوسن:n00:خوبه بفرستنشون تو کوها سنگ خورد کنن:d:

سربازی گفتن نه بی گاری سنگ خورد کردن شما که برید توی کوها نسل گربه ها رو هم می برید