توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیر فنی سایت
Mohamad
12-21-2011, 09:43 AM
به نام مهربانترین
اول از همه باید بگم دیروز خبر خیلی خوبی هم برای بنده و هم برای سایت رسید .
دوست عزیز و قدیمی بنده و شما آقا احمدرضا برومندپور که مدتها قبل به خدمت نظام وظیفه رقته بودند با سربلندی و افتخار این دوران را به سر برده و به کانون خانواده محترمشان برگشتند . همچنین ایشان مانند گذشته ها از این پس در سایت نیز در کنار ما خواهند بود و مدیریت فنی کل مجموعه را بر عهده خواهند داشت . آقا احمدرضا از مدیران توانمند و وبمستران قدیمی در جهان مجازی هستند و باید اعتراف کنم بسیاری از چیزهایی را که در مورد وبمستری و مخصوصا انجمن را از ایشان یاد گرفتم و ایشان در این مورد استاد بنده به حساب میاند .
دوستان از این پس میتونند مشکلات خودشان را با ایشان در میان بزارند و ایشان مطمینا کمک بزرگی برای همه شما عزیزان خواهند بود که در بیشتر مواقع به علت نبود بنده دچار مشکل می شدید .
از آقا احمدرضا بابت قبول همکاری سپاسگزارم .
اما دوستان متاسفانه دیشب سایت های ما دوباره مورد حملات سایبری قرار گرفت . گروهی عربی آفریقایی با همکاری یک گروه عربی دیگر شب گذشته با سواستفاده از ضعف سرورهای شرکت تندیس وب موفق به هک آپلودسنتر عکس و همچنین مرکز دانلود قدیمی سایت شدند که خوشبختانه در همان زمان متوجه شدم و بلافاصله مورد را بررسی کردم . صفحه دیفیس این گروهها شاید کمتر از 5 دقیقه روی سایت بود که بلافاصله برداشته و سایت ها آپدیت گردیدند و همچنین با شیوه ای خص مانع نفوذ این گروه ها و دیفیس نمودن سایر مجموعه ها نمودیم و همچنین سعی شد تا اقدامی لازم را برای ممانعت انجام دهیم . متاسفانه مدیریت سرور مانند سالهای گدشته دست خود ما نیست و همین امر مشکلاتی را برای ما به وجود آورده است . مدیران انجمن شاهد هستند که ده روز قبل خبر از نفوذ به سرور این شرکت را داده بودیم ولی متاسفانه شرکت مزکور همانند گذشته ضعف خود را در تامین امنیت به اثبات رساند .... خوشبختانه انجمن شماره یک و تمامی انجمن های وابسته به گروه بر روی سرورهای جداگانه قرار دارند و در سلامت کامل به سر میبرند :دی
امیدواریم دیگر شاهد این موارد نباشیم هر چند هنوز هم اگر هکرها به سرور نفوذ کامل کنند سایت های ما در خطر قرار دارند .
تیم مدیریتی وبسایت های گروه p30ask
:^:
afsanah82
12-21-2011, 10:48 AM
تبریکات بخاطر تمام شدن سربازی و مدیر فنی شدن!!!:d:
mehraboOon
12-21-2011, 10:54 AM
ازینکه شما رو کنار خودمان میبینیم خوشحالم
خوش اومدید:^:
sorna
12-21-2011, 11:24 AM
من هم به داداش احمدرضا تبریک میگم مدیریت فنی وهم اتمام دوران سربازشون امیدوارم درتمام مراحل زندگی پیروز سربلند باشید:from me :
Ahmadreza_b
12-21-2011, 02:28 PM
عرض ادب و احترام خدمت کلیه سروران عزیزم در تالارهای گفتگوی پی30 اسک، مخصوصاً آقا محمد که همواره بنده را شرمنده رفتار و منش خودشون می کنن
به نام مهربانترین
اول از همه باید بگم دیروز خبر خیلی خوبی هم برای بنده و هم برای سایت رسید .
دوست عزیز و قدیمی بنده و شما آقا احمدرضا برومندپور که مدتها قبل به خدمت نظام وظیفه رقته بودند با سربلندی و افتخار این دوران را به سر برده و به کانون خانواده محترمشان برگشتند . همچنین ایشان مانند گذشته ها از این پس در سایت نیز در کنار ما خواهند بود و مدیریت فنی کل مجموعه را بر عهده خواهند داشت . آقا احمدرضا از مدیران توانمند و وبمستران قدیمی در جهان مجازی هستند و باید اعتراف کنم بسیاری از چیزهایی را که در مورد وبمستری و مخصوصا انجمن را از ایشان یاد گرفتم و ایشان در این مورد استاد بنده به حساب میاند .
دوستان از این پس میتونند مشکلات خودشان را با ایشان در میان بزارند و ایشان مطمینا کمک بزرگی برای همه شما عزیزان خواهند بود که در بیشتر مواقع به علت نبود بنده دچار مشکل می شدید .
از آقا احمدرضا بابت قبول همکاری سپاسگزارم .
اما دوستان متاسفانه دیشب سایت های ما دوباره مورد حملات سایبری قرار گرفت . گروهی عربی آفریقایی با همکاری یک گروه عربی دیگر شب گذشته با سواستفاده از ضعف سرورهای شرکت تندیس وب موفق به هک آپلودسنتر عکس و همچنین مرکز دانلود قدیمی سایت شدند که خوشبختانه در همان زمان متوجه شدم و بلافاصله مورد را بررسی کردم . صفحه دیفیس این گروهها شاید کمتر از 5 دقیقه روی سایت بود که بلافاصله برداشته و سایت ها آپدیت گردیدند و همچنین با شیوه ای خص مانع نفوذ این گروه ها و دیفیس نمودن سایر مجموعه ها نمودیم و همچنین سعی شد تا اقدامی لازم را برای ممانعت انجام دهیم . متاسفانه مدیریت سرور مانند سالهای گدشته دست خود ما نیست و همین امر مشکلاتی را برای ما به وجود آورده است . مدیران انجمن شاهد هستند که ده روز قبل خبر از نفوذ به سرور این شرکت را داده بودیم ولی متاسفانه شرکت مزکور همانند گذشته ضعف خود را در تامین امنیت به اثبات رساند .... خوشبختانه انجمن شماره یک و تمامی انجمن های وابسته به گروه بر روی سرورهای جداگانه قرار دارند و در سلامت کامل به سر میبرند :دی
امیدواریم دیگر شاهد این موارد نباشیم هر چند هنوز هم اگر هکرها به سرور نفوذ کامل کنند سایت های ما در خطر قرار دارند .
تیم مدیریتی وبسایت های گروه p30ask
:^:
البته اینجورا که آقا محمد میگین هم نیستا! شما همواره استاد و آموزگار بزرگی برای بنده بودید و سعی میکنم به نوعی از شما الگو بردارم در زندگی روزمره خودم. :from me :
تبریکات بخاطر تمام شدن سربازی و مدیر فنی شدن!!!:d:
سپاسگزارم آقا رضا، دیشب شیرینی هم پخش کردیم با آقا محمد :دی نمیدونم سهم شما کجاست حالا!! :دی
ازینکه شما رو کنار خودمان میبینیم خوشحالم
خوش اومدید:^:
سپاسگزارم امیدوارم شایستگی حضور در جمع این تیم قدرتمند را داشته باشم
من هم به داداش احمدرضا تبریک میگم مدیریت فنی وهم اتمام دوران سربازشون امیدوارم درتمام مراحل زندگی پیروز سربلند باشید:from me :
سپاسگزارم آقا کاظم، بحث و گفتگوی بین خودمون قبل از رفتن من در رابطه با سربازی را هنوز به یاد دارید؟ چه زود گذشت!
سلام و عرض ادب
من نیز بازگشت شما را که یکی از قدیمی ترین و از بنیان گذاران p30ask هستید تبریک میگم
امیدوارم بتوانیم از تجریبات شما استفاده کنیم .
sorna
12-21-2011, 04:14 PM
سپاسگزارم آقا کاظم، بحث و گفتگوی بین خودمون قبل از رفتن من در رابطه با سربازی را هنوز به یاد دارید؟ چه زود گذشت!
اره خوب یادم حالا فکر کنم الان اون سوالهای که توی صندلی داغ از تون پرسیده بودم به خوبی جواب بدی (با توضیح کامل):gah9:
از اينكه باز به جمع دوستان و محفل صميمي پي سي اسك برگشتيد خوشحالم براتون آرزوي موفقيت دارم
با ارزوي بهترينها:from me :
R A H A
12-21-2011, 05:23 PM
من هم نیز بازگشت شما را تبریک میگم
همیشه موفق باشین
Ahmadreza_b
12-21-2011, 05:23 PM
سلام و عرض ادب
من نیز بازگشت شما را که یکی از قدیمی ترین و از بنیان گذاران p30ask هستید تبریک میگم
امیدوارم بتوانیم از تجریبات شما استفاده کنیم .
سپاسگزارم، بنده را به عنوان کوچکترین عضو این گروه پذیرا باشید
از اينكه باز به جمع دوستان و محفل صميمي پي سي اسك برگشتيد خوشحالم براتون آرزوي موفقيت دارم
با ارزوي بهترينها:from me :
از شما هم ممنون
بنده هم آرزوی پیروزی و شادکامی برای شما دارم
من هم نیز بازگشت شما را تبریک میگم
همیشه موفق باشین
سپاسگزارم
امیدوارم شما نیز در تمامی مراحل زندگی موفق باشید
mozhgan
12-24-2011, 01:28 AM
منم به نو به ی خودم برگشت آقا احمد رضا رو به انجمن p30ask خوش آمد می گم
تمام شدن سربازیتون هم تبریک می گم و امیدوارم لحظات خوبی رو در کنار خانواده عزیز p30ask داشته باشید
http://www.pic.p30ask.com/images/69667195661033958211.gif (http://www.pic.p30ask.com/)
Ahmadreza_b
12-24-2011, 09:15 AM
منم به نو به ی خودم برگشت آقا احمد رضا رو به انجمن p30ask خوش آمد می گم
تمام شدن سربازیتون هم تبریک می گم و امیدوارم لحظات خوبی رو در کنار خانواده عزیز p30ask داشته باشید
http://www.pic.p30ask.com/images/69667195661033958211.gif (http://www.pic.p30ask.com/)
از شما هم سپاسگزارم
باعث افتخار بنده هست که در این جمع باشم.
Atabay11
12-24-2011, 03:26 PM
منم خوشحالم ها :gah9:
Mohamad
12-24-2011, 03:50 PM
منم خوشحالم ها :gah9:
امضا بلد نیستی ، خوشحال هم هستی
بابا ایول :d
با تشکر از مدیریت سایت من فایلهای نرم افزار( Avid Sibelius 7.0.2 Build 8 - (Win&Mac)را دانلود کردم و پس از تبدیل فایل dmgبهisoاقدام به نصب برنامه کردم ودر میانه اینستال کتابخانه صوتی این برنامه ارور خراب بودن یکی از فایلهای rarرا داد از شما خواهش میکنم راه حل این مشکل را درسایت درج کنین خیلی منوم.
mehraboOon
12-29-2011, 11:01 AM
با تشکر از مدیریت سایت من فایلهای نرم افزار( Avid Sibelius 7.0.2 Build 8 - (Win&Mac)را دانلود کردم و پس از تبدیل فایل dmgبهisoاقدام به نصب برنامه کردم ودر میانه اینستال کتابخانه صوتی این برنامه ارور خراب بودن یکی از فایلهای rarرا داد از شما خواهش میکنم راه حل این مشکل را درسایت درج کنین خیلی منوم.
دوست عزیز
جای سوالات شما اینجا نیست
در انجمن خودش مطرح بفرمایید تا جواب داده بشه
سپاسگزارم:merc567:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.