PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تهديد شدن كارآگاهان،‌ گره پرونده را باز كرد

shirin71
12-20-2011, 01:15 PM
تهديد شدن كارآگاهان،‌ گره پرونده را باز كرد
كارآگاهان در ادامه تحقيقات درباره خودروي هيوندايي كه قبلا با شاكي فروخته شد بود نيز دريافتند ماشين مورد نظر متعلق به يكي از آشنايان متهم اصلي پرونده بوده كه وي به رسم امانت از او گرفته ولي آن‌را فروخته است
كه ماشين گرانقيمتي را كه از يكي از آشنايان خود به امانت گرفته بود به قيمتي پايين به شخص ديگري فروخته بود دستگير شد.
اوايل آبان ماه مردي به دادسرايي در تهران رفته و با طرح شكايتي گفت:مدتي پيش يك اتومبيل هيوندا را به قميت مناسبي از يك مرد جوان خريدم. اما چند روز بعد از خريد اين اتومبيل كه همه به اصطلاح مي‌گفتند «اين ماشين را مفت خريده اي» يك بار ديگر جوان فروشنده به من زنگ زده و گفت يك اتومبيل گرانبهاي ديگر براي فروش به من دارد.
من هم كه از معامله اول بسيار راضي بودم با وي قرار ملاقاتي گذاشتم روز معامله با وي به بنگاه فروش اتومبيلي در شمال تهران رفته و ماشين مورد نظر را ديده و پسنديم. اما وي گفت صحبت هايمان را درباره قيمت اين اتومبيل بيرون از نمايشگاه انجام دهيم. بيرون نمايشگاه وقتي پس از كلي چك و چانه سر مبلغي مناسب توافق كرديم اين مرد از من قول گرفت كه در ازاي خريد اين ماشين شيريني خوبي به وي بدهم. روزبعد وي از من خواست قبل از نوشتن قولنامه 30 ميليون تومان را به حساب وي واريز كنم كه من هم اين كار را كردم. سپس به اتفاق وي و يكي از دوستانش به در منزل وي در آجوادانيه رفتيم وي به همراه اين دوستش كه عباس نام داشت وارد خانه شده و گفت دقايقي بعد مدارك خود را برداشته و برمي‌گردد تا با هم به محضر برويم. پس از دقايقي وقتي ديدم آنها نيامدند وارد ساختمان شده و متوجه شدم وي از در شمالي خانه خارج شده است.
مسدود شدن حساب مشكوك
با سپرده شدن پرونده به پليس آگاهي مشخص شد حسابي كه 30 ميليون تومان پول به آن واريز شده متعلق به زني به نام روياست كه بررسي‌هاي بعدي نشان داد اين زن آدرس منزلي جعلي به بانك داده است به همين خاطر با دستور قضايي حساب مورد نظر كه هنوز پول آن برداشت نشده بود مسدود شد.
كارآگاهان در ادامه تحقيقات درباره خودروي هيوندايي كه قبلا با شاكي فروخته شد بود نيز دريافتند ماشين مورد نظر متعلق به يكي از آشنايان متهم اصلي پرونده بوده كه وي به رسم امانت از او گرفته ولي آن‌را فروخته است.
دربررسي‌هاي بعدي مشخص شد متهم ناشناس ماشين را ابتدا به نام مادر خانم خود كرده و سپس به مالباخته فروخته است كه با شناسايي اين خانم ميانسال وي هويت متهم را با نام سعيد در اختيار كارآگاهان قرار داد.
تهديد كارآگاهان به شكايت
در ادامه مردي به اداره آگاهي مراجعه كرده و با معر في خود به عنوان پدر رويا علت مسدود شدن حساب وي را از كارآگاهان جويا شده و آنها را تهديد به شكايت كرد.
با دستگيري رويا وي اقرار كرد كه با سعيد دوست است و اين حساب مدتي قبل توسط سعيد براي وي باز شده بود و روز پيش نيز سعيد به بهانه‌اي كارت عابربانك را از وي گرفته است.
روز بعد هم زني ميانسال به اداره آگاهي آمده و با ارائه يكسري مدارك مدعي شد مبلغي كه به حساب رويا واريز شده بوده در پي انجام يك معامله فرش بوده اما تحقيقات ماموران نشان داد اين زن مادر متهم اصلي يعني سعيد بوده كه قصد دارد با فريب كارآگاهان ترتيب رفع مسدوديت حساب و برداشت پول آن توسط سعيد را فراهم مي‌كند كه همين مسئله منجر به بازداشت اين زن شد.
با دستگيري اين زن وي همدست سعيد شخصي با نام عباس را نيز لو داد كه با دستگيري اين مرد سرانجام مخفيگاه سعيد نيز شناسايي و وي دستگير شد.
ادامه تحقيقات هم نشان داد چندين شاكي ديگر وجود دارند كه به همين شيوه يعني خريد اتومبيل با قيمت مناسب از آنها كلاهبرداري شده است.
در حال حاضر تحقيقات روي اين اتهامات و ديگر جرايم احتمالي متهمين ادامه دارد.
منبع: تهران امروز