fatema
12-20-2011, 02:38 AM
کیک انار مخصوص شب یلدا
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/120129.jpg
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم ...
مواد لازم برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
(http://club.golestan.com/main/recipes.aspx?id=4451)[/URL]
(http://sofrehkhune.com/forum/showthread.php/3720-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%281-%D9%88-2-3-4-5-%29?p=116868#post116868)
مواد لازم برای خامه فرم گرفته :
یک لیوان خامه شانتی
اسانس توت فرنگی چند قطره
رنگ صورتی ژله ای دو قطره
برای شهد :
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
پوست پرتقال دو تکه
برای تزیین :
یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ
طرز تهیه :
ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف
کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170 درجه می پزیم .
[URL="http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_Image_2/yalda_1.jpg"]
http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbn VfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzEuanBnJmFtcDt3PTE2MCZh bXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg
(http://sofrehkhune.com/forum/showthread.php/3720-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%281-%D9%88-2-3-4-5-%29?p=116868#post116868)
یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .
http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbn VfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzIuanBnJmFtcDt3PTE2MCZh bXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg
(http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_Image_2/yalda_2.jpg)
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .
http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbn VfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzMuanBnJmFtcDt3PTE2MCZh bXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg
(http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_Image_2/yalda_3.jpg)
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .
http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbn VfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzYuanBnJmFtcDt3PTE2MCZh bXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg
(http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_Image_2/yalda_6.jpg)
تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
شب یلدا مبارک
http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/120129.jpg
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم ...
مواد لازم برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
شکر 150 گرم
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
(http://club.golestan.com/main/recipes.aspx?id=4451)[/URL]
(http://sofrehkhune.com/forum/showthread.php/3720-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%281-%D9%88-2-3-4-5-%29?p=116868#post116868)
مواد لازم برای خامه فرم گرفته :
یک لیوان خامه شانتی
اسانس توت فرنگی چند قطره
رنگ صورتی ژله ای دو قطره
برای شهد :
شکر یک پیمانه
آب نصف پیمانه
پوست پرتقال دو تکه
برای تزیین :
یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ
طرز تهیه :
ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف
کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در 2 نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب 30 سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود 60 دقیقه در فر 170 درجه می پزیم .
[URL="http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_Image_2/yalda_1.jpg"]
http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbn VfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzEuanBnJmFtcDt3PTE2MCZh bXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg
(http://sofrehkhune.com/forum/showthread.php/3720-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%82%D9%86%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%D9%81%D9%86%D8%AC%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87-%281-%D9%88-2-3-4-5-%29?p=116868#post116868)
یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .
http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbn VfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzIuanBnJmFtcDt3PTE2MCZh bXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg
(http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_Image_2/yalda_2.jpg)
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .
http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbn VfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzMuanBnJmFtcDt3PTE2MCZh bXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg
(http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_Image_2/yalda_3.jpg)
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .
http://sofrehkhune.com/portal/plugins/content/jumultithumb/Li4vLi4vLi4vaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvbmV3X0ltYWdlX21lbn VfL25ld19JbWFnZV8yL3lhbGRhXzYuanBnJmFtcDt3PTE2MCZh bXA7aD0xNjAmYW1wO3E9NzAmYW1wO3pjPTA=.jpg
(http://sofrehkhune.com/portal/images/stories/new_Image_menu_/new_Image_2/yalda_6.jpg)
تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
شب یلدا مبارک