PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلایل استفاده از firefox چیست؟

Mohamad
08-19-2010, 09:37 PM
: Del.icio.usیکی از دلایل استفاده از فایرفاکس

اکستنشنی که امروز می خواهیم معرفی کنیم می تونه تغییرات بسیار خوبی در آینده شما در استفاده از اینترنت داشته باشه . حتی به نظر من این اکستنشن می تونه تنها دلیلی باشه که کاربری از فایرفاکس استفاده کنه ، این اکستنشن چیزی نیست جز del.icio.us bookmarks .delicious.png

موزیلا مدت هاست سعی داره سیستم قدیمی بوک مارک ها رو تغییر بده و این تصمیم به قبل از نسخه ۲ برمی گرده ، حتی من یادمه در نسخه های ابتدایی فایرفاکس ۲ این قابلیت بصورت جزئی وجود داشت ولی به دلیل آماده نشدن به نسخه ۳ موکول شد اما وجود این قابلیت در فایرفاکس ۳ هم هنوز معلوم نیست . اما یاهو با ارائه اکستنشن del.icio.us bookmarks یک سیستم بوک مارک عالی و فوق العاده رو برای فایرفاکس ارائه کرد . در ابتدای ورود این اکستنشن کاربران فایرفاکس انواع اقسام مشکلات رو روانه این اکستنشن کردند و خستگی رو به تن یاهو گذاشتند و نمره نسبتا ضعیف ۳ از ۵ رو به این مخصول دادند و این در حالی بود که این اکستنشن یکی از پیشرفته ترین اکستنشن هایی بود که برای فایرفاکس ساخته شده بود . اما یاهو بی کار ننشست و با توجه به نظر های کاربران تغییرات زیادی رو در این محصولش ایجاد کرد و بسیاری از مشکلاتش رو حل کرد بطوری که در زمانی اندک بیش از ۱۰ نسخه از این اکستنشن منتشر شده . اما نسخه جدیدی که دیروز منتشر شد می شه گفت همان اکستنشن ایده عال کاربران هست . در ادامه به معرفی بهتر این اکستنشن خواهیم پرداخت :

سیستم بوک مارک هایی که هم اکنون در مرورگر ها هست بسیار قدیمی هست و از چندین سال قبل بدون تغییر خاصی در مرورگر ها استفاده شده اما با استفاده از این اکستنشن جدید یاهو شما معنای جدید بوک مارک رو درک خواهید کرد . در سیستم جدید شما قادر خواهید بود که در هر جایی بوک مارک هاتون رو چک کنید ، اونها رو با دیگران به اشتراک بگذارید ، برای دسته بندی بهتر آنها رو تگ بندی کنید ، دسته بندی رو بر حسب تعداد بازدید ها مرتب کنید و … . به نظر من که فوق العاده هست ، چی از این بهتر می خواهید ؟

استفاده از این سیستم بسیار راحت و عالی خواهد بود . اگر شما در سایت دلیشز ( خوشمزه ) اکانت ندارید هیچ نگران نباشید چراکه بلافاصله پس از نصب این اکستنشن می تونید براحتی آب خوردن یک اکانت در این سایت ایجاد کنید ، حتی شما قادر هستید بوک مارک هایی رو که در فایرفاکس دارید بطور خودکار وارد دلیشزتون کنید ( پیشنهاد نمی کنم - راه حل دستی بهتره ) ولی بدون این کار نیز بوک مارک های شما در دسترس خواهد بود . اگر شما قبلا در این سایت اکانت داشته باشید می تونید وارد اکانتتون بشید و تمامی بوک مارک هایی که قبلا در این سایت قرار دادید رو وارد فایرفاکستون کنید .

اگر شما قبلا از این اکستنشن استفاده کردید باید بگم این نسخه مشکلات نسخه قبل رو نداره و بوک مارک های دلیشز در منوی جداگانه نمایش داده می شه و جایگزین منوی بوک مارک خود فایرفاکس نمی شه ( البته می تونید تنظیم کنید که این کار انجام بشه ) و همچنین بزرگترین مشکل این اکستنشن که همان مطابق کردن بوک مارک های شما در فایرفاکس و دلیشز بود در این نسخه حل شده …

استفاده از این اکستنشن رو به تمام کاربران ، چه اونهایی که از فایرفاکس استفاده می کنند و چه نمی کنند و چه اونهایی که در سایت دلیشز اکانت دارند و چه ندارند توصیه می کنیم …