Sara12
08-19-2010, 02:24 AM
چند فایده مفید از کنگر
http://www.pcparsi.com/uploaded/pc396c656626589e2e405d6de609ef521c_l0m3f5jm7c2ifhk l4mg.jpg (http://www.pcparsi.com/group)
اگر به کنگر علاقه دارید و از فواید آن اطلاعی ندارید ، این مطلب را بخوانید ...
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف «كنگر» موجب كاهش كلسترول خون میشود.
مرتضی صفوی افزود: كنگر سرشار از ویتامینهای A، B، E و املاح معدنی است. مصرف برگهای این سبزی افزایشدهنده ادرار و محرك كلیهها و كبد است و به ترشح صفرا كمك میكند.
وی گفت: این سبزی را معمولاً به صورت خورش مصرف میكنند. مصرف این سبزی موجب كاهش كلسترول و تری گلیسیرید خون میشود و به دلیل داشتن پتاسیم موجب كاهش فشار خون میشود.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: این سبزی به دلیل مواد فیبری، قابلیت هضم كم و خاصیت مسهلی و ملینی دارد و میزان كالری آن بسیار محدود است.
صفوی گفت: این سبزی چون اینولین دارد، موجب افزایش باكتریهای مفید روده میشود و در كل به حفظ سلامت روده بزرگ كمك میكند و خطر ابتلا به سرطان را كاهش میدهد.
وی افزود: این سبزی حاوی سدیم است و برای تهیه غذا از این سبزی از مصرف نمك خودداری كنند و برای مزهدار كردن آن از آبلیمو كمك بگیرند. آبلیمو سرشار از پتاسیم است و میتواند اثر نامطلوب سدیم را كاهش دهد و جایگزین نمك شود
http://www.pcparsi.com/uploaded/pc396c656626589e2e405d6de609ef521c_l0m3f5jm7c2ifhk l4mg.jpg (http://www.pcparsi.com/group)
اگر به کنگر علاقه دارید و از فواید آن اطلاعی ندارید ، این مطلب را بخوانید ...
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف «كنگر» موجب كاهش كلسترول خون میشود.
مرتضی صفوی افزود: كنگر سرشار از ویتامینهای A، B، E و املاح معدنی است. مصرف برگهای این سبزی افزایشدهنده ادرار و محرك كلیهها و كبد است و به ترشح صفرا كمك میكند.
وی گفت: این سبزی را معمولاً به صورت خورش مصرف میكنند. مصرف این سبزی موجب كاهش كلسترول و تری گلیسیرید خون میشود و به دلیل داشتن پتاسیم موجب كاهش فشار خون میشود.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: این سبزی به دلیل مواد فیبری، قابلیت هضم كم و خاصیت مسهلی و ملینی دارد و میزان كالری آن بسیار محدود است.
صفوی گفت: این سبزی چون اینولین دارد، موجب افزایش باكتریهای مفید روده میشود و در كل به حفظ سلامت روده بزرگ كمك میكند و خطر ابتلا به سرطان را كاهش میدهد.
وی افزود: این سبزی حاوی سدیم است و برای تهیه غذا از این سبزی از مصرف نمك خودداری كنند و برای مزهدار كردن آن از آبلیمو كمك بگیرند. آبلیمو سرشار از پتاسیم است و میتواند اثر نامطلوب سدیم را كاهش دهد و جایگزین نمك شود