PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رانيري: حرفي براي گفتن ندارم

sorna
12-05-2011, 05:04 PM
کلوديو رانيري، مربي اينتر در صحبتهايي اعلام کرد که با وجود شکست 0-1 تيمش مقابل اودينزه همچنان به شاگردانش باور دارد.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00023347.jpg
با به صدا درآمدن سوت پایانی دیدار دو تیم اودینزه و اینتر، رانیری، مربی سابق تیمهای رم و یوونتوس به تیم حریف تبریک گفت و به این نکته اشاره کرد که با توجه به اینکه اینتر در مسیر مناسبی حرکت می کند، شیوه و سبک کاری تیمش را تغییر نخواهد داد.
درپایان این مسابقه رانیری به اسکای ایتالیا گفت:« ماسعی کردیم تا کار را برای اودینزه سخت کنیم ولی آنها تیم واقعا خوبی هستند.من هیچ حرفی برای گفتن ندارم و فقط می توانم به آنها تبریک بگویم. الان باید سعی کنیم تا آستین هایمان را بالا زده و ببینیم که به کجا می توانیم برویم.»
مربی باتجربه اینتر ادامه داد:« بدون آنکه برای خودمان متاسف شویم، باید تا انتهای فصل به مبارزه بپردازیم و ببینیم که چه کارهایی می توانیم انجام دهیم. باید به تلاش سختمان ادامه دهیم و دقیقا همین مسیر را ادامه دهیم و البته باید آرامشمان را حفظ کنیم. من همیشه به تیمم اعتقاد دارم.»
رانیری درادامه صحبتهایش با اشاره به غیبت برخی از مهره های کلیدی تیمش از جمله دیگو فورلان، و مایکون ابراز امیدواری کرد که با بازگشت این ستاره ها اینتر بتواند امتیازات بیشتری را کسب کند:« اگر حتی فکر رسیدن به جام قهرمانی را کناربگذاریم، جایگاه های دیگری هستند که برای رسیدن به آنها بایدتلاش کنیم. من همیشه مثبت اندیش هستم و امیدوارم که بازیکنان مهم تیم بتوانند به ما کمک کنند.»
اینتر در حال حاضر در رده پانزدهم جدول سری آ است.