PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بروتو: تا آخرین لحظه برای سوم شدن جنگیدیم

sarbh
12-04-2011, 03:28 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/13/13900913114908_PhotoA.jpg

مائورو بروتو پس از پیروزی 3 بر یک مقابل ایران در آخرین بازی رقابت‌های جام‌جهانی 2011 ژاپن اظهار داشت: هدف ما در بازی امروز رسیدن به پیروزی 3 بر صفر مقابل ایران بود که نتوانستیم به آن دست یابیم. ایران در سرویس و دفاع در ست سوم قوی ظاهر شد.
وی ادامه داد: اگر مقام سوم مسابقات را کسب نکنیم به دلیل تعداد ست‌هایی است که در این رقابت‌ها واگذار کردیم. به بازیکنانم افتخار می‌کنم. ما تا آخرین لحظه جنگیدیم.
سرمربی تیم ملی والیبال ایتالیا گفت: من با خولیو ولاسکو در خصوص شرایط مسابقه هم عقیده هستم. نمی‌خواهم تنها کسی باشم که اعتراض کنم. فکر می‌کنم این بازیکنان هستند که مسابقات را شکل می‌دهند و بنابراین باید بهترین شرایط را داشته باشند.
میشل لاسکو، عضو تیم ملی والیبال ایتالیا نیز اظهار داشت: از اینکه توانستیم پیروز شویم خوشحالیم. می‌خواستیم با نتیجه 3 بر صفر به برتری برسیم تا کسب مقام سوم را قطعی کنیم. اکنون باید منتظر باشیم تا ژاپن بتواند 2 ست از برزیل بگیرد.