M.A.H.S.A
12-03-2011, 11:28 AM
نتايج تحقيقات تازه پزشكي نشان ميدهد كه خوردن منظم تخم مرغ و مرغ باعث تقويت حافظه و جلوگيري از پيري سلولهاي مغز ميشود.
http://jamejamonline.ir/Media/images/1390/08/10/100858285043.jpg
به گزارش فارس، اين تحقيقات اولين تحقيقات در نوع خود است كه اشاره ميكند؛ تخم مرغ و مرغ مواد مغذي بويژه ماده كولاين دارد كه مغز را از ابتلا به پيري محفوظ ميدارد.
پژوهشگران گفتند: مواد غذايي نظير ويتامين ب در مرغ، تخم مرغ، ماهيان و برخي از سبزيها و لوبيا وجود دارد كه همه اين غذاها شادابي و جواني سلولهاي مغزي را حفظ ميكنند.
نتايج اين تحقيقات تاكيدي بر تحقيقات پزشكي گذشته است كه تاكيد ميكند: پيروي از يك رژيم غذايي متوازن و غني از ويتامينها و پروتئينها، پويايي و شادابي اكثر سلوهاي بدن و مغز را حفظ ميكند.
در اين پژوهش 400 فرد 36 تا 83 سال مورد بررسي قرار گرفتند و از آنها خواسته شد تا فرم عادتهاي غذايي و شيوه زندگي روزانه خود را از سال 1991 تا 1995 ميلادي پر كنند تا سطح و عملكرد حافظه آنها در اين دوره اندازهگيري شود و تصاويري نيز از مغز آنها گرفته شد.
نتايج اين پژوهش نشان داد زنان و مرداني كه مرغ و تخم مرغ حاوي ماده كولاين را مصرف ميكردند، از سطح و عملكرد حافظه بهتري نسبت به كساني كه به اندازه كافي از اين غذاها نميخوردند، برخوردار بودند.
http://jamejamonline.ir/Media/images/1390/08/10/100858285043.jpg
به گزارش فارس، اين تحقيقات اولين تحقيقات در نوع خود است كه اشاره ميكند؛ تخم مرغ و مرغ مواد مغذي بويژه ماده كولاين دارد كه مغز را از ابتلا به پيري محفوظ ميدارد.
پژوهشگران گفتند: مواد غذايي نظير ويتامين ب در مرغ، تخم مرغ، ماهيان و برخي از سبزيها و لوبيا وجود دارد كه همه اين غذاها شادابي و جواني سلولهاي مغزي را حفظ ميكنند.
نتايج اين تحقيقات تاكيدي بر تحقيقات پزشكي گذشته است كه تاكيد ميكند: پيروي از يك رژيم غذايي متوازن و غني از ويتامينها و پروتئينها، پويايي و شادابي اكثر سلوهاي بدن و مغز را حفظ ميكند.
در اين پژوهش 400 فرد 36 تا 83 سال مورد بررسي قرار گرفتند و از آنها خواسته شد تا فرم عادتهاي غذايي و شيوه زندگي روزانه خود را از سال 1991 تا 1995 ميلادي پر كنند تا سطح و عملكرد حافظه آنها در اين دوره اندازهگيري شود و تصاويري نيز از مغز آنها گرفته شد.
نتايج اين پژوهش نشان داد زنان و مرداني كه مرغ و تخم مرغ حاوي ماده كولاين را مصرف ميكردند، از سطح و عملكرد حافظه بهتري نسبت به كساني كه به اندازه كافي از اين غذاها نميخوردند، برخوردار بودند.