PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار کوتاه از تیم ملی ایران در جام جهانی والیبال



sarbh
12-01-2011, 09:54 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/09/07/13900907073919_PhotoA.jpg

به نقل از فدراسیون والیبال، در جریان تمرین صبح امروز ملی‌پوشان والیبال در سالن اصلی محل برگزاری مرحله چهارم مسابقات جام جهانی والیبال و در حالی‌که بازیکنان از سوی خولیو ولاسکو به دو تیم تقسیم شده و بازی بر اساس اهداف مشخص را انجام می‌دادند، امیر حسینی و علی حسین هنگام پاس دادن توپی که روی سر پاسور نرسیده بود، به هم برخورد کردند و همین برخورد امیر حسینی را مصدوم کرد.
دکتر سیامک افروزی، پزشک تیم ملی والیبال که از لحظه مصدومیت این بازیکن مراحل درمان او را آغاز کرد تاکنون دو جلسه فیزیوتراپی و سایر امور درمانی را برای امیر حسینی انجام داده و معتقد است؛ هنوز نمی‌توان درباره حضور یا عدم حضور این بازیکن در دیدارهای 3 روز آینده نظر قطعی داد و باید حداقل تا 10 ساعت آینده (ساعت 8 شب به وقت محلی) صبرکرد و نتیجه مراحل درمان را سنجید.
* حضور وزیر ورزش و جوانان در جمع ملی‌پوشان
پس از اینکه محمدرضا داورزنی رئیس فدراسیون والیبال عصر دیروز به جمع ملی پوشان والیبال ایران در توکیو پیوست، محمد عباسی، وزیر ورزش و جوانان به‌منظور همراهی و حمایت از اعضای تیم ملی والیبال کشورمان شب گذشته به توکیو محل برگزاری رقابت‌های جام جهانی سفر کرد.
عباسی به‌منظور حمایت از ملی پوشان و همراهی والیبالیست‌های شایسته کشورمان در دور چهارم و پایانی رقابت‌های جام جهانی و تماشای 3 دیدار باقی مانده تیم ملی مقابل تیم‌های برزیل، روسیه و ایتالیا، شب گذشته تهران را به مقصد توکیو ترک کرد.