ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با این ماده غذا به تن‌تان می چسبد؟



Sara12
08-16-2010, 06:51 PM
جام جم آنلاين: مرتضي صفوي گفت: مصرف گردو جذب مواد غذايي را آسان مي‌كند، از لخته شدن خون جلوگيري و به تنظيم سوخت و ساز بدن كمك مي‌كند. اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس افزود: گردو حاوي بيشترين مقدار ويتامين‌هاي B1، 6 B و5 B ‌(پانتوتنيك اسيد) ‌و ‌ويتامين‌هايي نظير E، ‌3 B و B2است و‌ 100 گرم مغز آن حدود 600 كالري دارد. وي گفت: مصرف گردو موجب افزايش قابليت ارتجاعي رگ‌هاي بدن‌، محافظت در برابر بيماري قلبي‌، افزايش قدرت ذهن و هوش مفيد‌ مي‌شود و‌ براي تنگي نفس‌ مفيد است‌، همچنين به دليل داشتن آنتي‌اكسيدان ضد‌سرطان است. صفوي اضافه كرد: گردو از لخته شدن خون جلوگيري مي‌كند، به تنظيم سوخت و ساز در بدن كمك مي‌كند‌، در تنظيم فشارخون‌، تنظيم قندخون‌، جلوگيري از پاركينسون و آلزايمر و جلوگيري از سنگ كيسه صفرا مفيد است و از استخوان‌ها محافظت مي‌كند. اين متخصص تغذيه گفت: مصرف گردو جذب مواد غذايي را آسان مي‌كند و كودكاني كه مقدار امگا 3 در برنامه غذايي آنها كم است و اختلال‌هايي مانند بيش‌فعالي‌، مشكلات رفتاري، كج‌خلقي و مشكلات خواب در آنها زياد است مي‌توانند از گردو استفاده كنند. صفوي افزود: زناني كه در هفته 28 گرم آجيل مصرف ‌كنند، 25 درصد احتمال پيشرفت سنگ كيسه صفرا را كم مي‌كنند و اگر كساني مي‌خواهند خواب آرامي داشته باشند، براي شام سالاد سبزيجات به همراه گردو مصرف كنند.

گردآوری : پایگاه اینترنتی پرشین وی (http://www.niksalehi.com/)
www.persianv.com (http://www.persianv.com/)