PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رژیم غذایی در بیماران دیالیزی‌



Sara12
08-15-2010, 06:48 PM
امروزه علم پزشکی ارتباط تنگاتنگی با علم تغذیه پیدا کرده، این در حالی است که یکی از ارکان اصلی درمان بیماران ارائه یک رژیم غذایی مناسب و در عین‌حال علمی است که هم بتواند نیازهای تغذیه‌ای خود بیمار را تامین کند و هم با افزایش کارایی سیستم ایمنی وی، بتواند در بهبودی وی قدم بسزایی بردارد.
اما متاسفانه امروزه کمتر پزشکی هم فرصت آن را دارد که به بیمارش رژیم غذایی مختص وی را ارائه دهد و هم در برخی موارد پزشک ما به سبب نداشتن علم آن نمی‌تواند کمک شایانی به بیمار کند، از این‌رو ما با تلاش بسیار و جمع‌آوری جدیدترین مقالات علم تغذیه بر آن شدیم تا با پایه‌ریزی بخش تغذیه بالینی، اولین رسانه‌ای باشیم که به طور اختصاصی و کاملا علمی رژیم‌های غذایی را در تمامی بیماری‌های بدن انسان به شما مخاطبان عزیز ارائه دهیم؛ از این‌رو شما در این بخش که نامش بخش تغذیه بالینی است هرهفته با یک رژیم غذایی که مختص یک بیماری است آشنا می‌شوید. باشد که بتوانیم قدمی کوچک در بهبود وضعیت سلامت جامعه‌ برداشته باشیم.
که رعایت رژیم غذایی کاملا علمی در آنها از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است. جالب است بدانید هم‌اکنون 6 تا 8 درصد از بیماران دیالیزی دچار سوءتغذیه شدید می‌باشند و 35 تا 40 درصد از آنها دچار سوءتغذیه متوسط.
به این آمار بسیار بالا می‌بایست تعداد مرگ‌های ناگهانی ناشی از به هم خوردن الکترولیت‌های سرم از جمله Na و K را نیز باید اضافه کنید که به دلیل عدم آگاهی بیماران از رژیم غذایی است که می‌بایست رعایت کنند. متاسفانه اگر از بیماران دیالیزی سوال کنید که چه چیزی را باید بخورند و چه چیزی را نه‌، تنها جملاتی که می‌دانند این است که نمک نباید بخورند. گوشت قرمز هرگز و برخی توصیه‌های دست و پا شکسته که هیچ کدام علمی نیستند. از این‌رو لازم است همه مخاطبان عزیز طی این هفته و هفته‌های آتی با رژیم غذایی در بیماران دیالیزی به طور کامل آشنا شوند.
محاسبه کالری مورد نیاز برای شروع کار برای شما الزامی است . برای شروع کار از جدول غذایی روزانه بیماران دیالیزی کمک بگیرید . این جدول براساس‌نیاز روزانه تهیه شده است. این جدول به شما می‌گوید که هر فرد دیالیزی باید روزانه به چه میزان مواد غذایی از رده‌های مختلف را مصرف کند.