fatema
11-26-2011, 02:20 PM
موادلازم :
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
فلفل دلمه ای 2 عدد نگینی شده
سیب زمینی 2عدد متوسط نگینی شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز نگینی شده و سرخ شده 1عدد متوسط
قارچ 200 گرم نگینی شده
فلفل وزرد چوبه و آویشن به میزان لازم
خمیر نون لواش 3 چونه
طرز تهیه:
ابتدا : کمی روغن را در ماهیتابه ریخته و کمی زرد چوبه و فلفل و آویشن اضافه کرده سپس پیاز نگینی شده را کمی سرخ کرده گوشت را به آن اضافه کرده رب را اضافه کرده و کمی تفت دهید سیب زمینی نگینی شده و سرخ شده و فلفل وقارچ اضافه کرده مفداری نمک اضافه کرده و مدت 15 دقیقه دور از حرارت گذاشته تا کمی سرد شود سپس روی تخته یا یک سطح صاف کمی آرد ریخته خمیر را روی پهن کرده وبه تکه های به اندازه کف دست در آورده و 1 قاشق از آماده شده را روی خمیر گذاشته و خمیر را به صورت بقچه بسته و در روغن داغ شده سرخ کرده و در سبد گذاشته تا روغن اضافه آن برداشته شود همینطور ادامه داده تا همه پراشکی ها سرخ شود و در ظرفی زیبا چیده و با کمی جعفری و گوجه فرنگی و خیار شور تزئین کرده و نوش جان کنید .
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
فلفل دلمه ای 2 عدد نگینی شده
سیب زمینی 2عدد متوسط نگینی شده
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز نگینی شده و سرخ شده 1عدد متوسط
قارچ 200 گرم نگینی شده
فلفل وزرد چوبه و آویشن به میزان لازم
خمیر نون لواش 3 چونه
طرز تهیه:
ابتدا : کمی روغن را در ماهیتابه ریخته و کمی زرد چوبه و فلفل و آویشن اضافه کرده سپس پیاز نگینی شده را کمی سرخ کرده گوشت را به آن اضافه کرده رب را اضافه کرده و کمی تفت دهید سیب زمینی نگینی شده و سرخ شده و فلفل وقارچ اضافه کرده مفداری نمک اضافه کرده و مدت 15 دقیقه دور از حرارت گذاشته تا کمی سرد شود سپس روی تخته یا یک سطح صاف کمی آرد ریخته خمیر را روی پهن کرده وبه تکه های به اندازه کف دست در آورده و 1 قاشق از آماده شده را روی خمیر گذاشته و خمیر را به صورت بقچه بسته و در روغن داغ شده سرخ کرده و در سبد گذاشته تا روغن اضافه آن برداشته شود همینطور ادامه داده تا همه پراشکی ها سرخ شود و در ظرفی زیبا چیده و با کمی جعفری و گوجه فرنگی و خیار شور تزئین کرده و نوش جان کنید .