ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : باشگاه الشارجه باید 50 هزار دلار بابت شجاعی به سایپا بدهد



sarbh
11-20-2011, 01:17 PM
کمیته تعیین وضعیت فیفا در پرونده مسعود شجاعی به سود باشگاه سایپا رای داد.


http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/06/01/926298_PhotoA.jpg

به نقل از سایت باشگاه سایپا، کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فدراسیون جهانی فوتبال در خصوص شکایت باشگاه سایپا از باشگاه شارجه در مورد حق ترانسفر مسعود شجاعی به نفع سایپا رای داد.
در راستای شکایت باشگاه سایپا از شارجه در خصوص عدم پرداخت حق انتقال مسعود شجاعی، فیفا طی نامه هایی که به امضای مایا کاستر هافمن رییس کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فیفا و گوف تامپسون قاضی کمیته تعیین وضعیت بازیکنان فیفا رسیده است، باشگاه شارجه را محکوم کرد.
طبق این نامه دعوی باشگاه فرهنگی ورزشی سایپا پذیرفته شد و باشگاه شارجه ملزم به پرداخت مبلغ 50 هزار دلار ظرف مدت 30 روز از تاریخ ابلاغ این حکم به باشگاه سایپا شد.
این در حالی است که در صورت عدم پرداخت این مبلغ در زمان تعیین شده، بهره 5 درصدی به مبلغ یاد شده اضافه خواهد شد.
همچنین باشگاه شارجه بابت هزینه های اقدامات صورت گرفته محکوم به پرداخت مبلغ 1172 فرانک سوئیس به فیفا و 1328 فرانک سوئیس به باشگاه فرهنگی ورزشی سایپا شد.