PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوربین گوشی همراهتان چند پگا میکسل است؟!



mehraboOon
11-19-2011, 03:43 PM
دوربین گوشی همراهتان چند پگا میکسل است؟!




دوربین گوشی همراهتان چند پگا میکسل است؟ به حرف من نخندید، این جمله را چند وقت پیش از فردی شنیدم که همیشه به دنبال پیشرفت و داشتن ابزارهای دیجیتالی جدید است اما هیچ گاه تلاش نمی کند که از امکانات آن ها استفاده کند یا حداقل تلفظ صحیح لغات و اصطلاحات مربوط به فناوری های جدید را یاد بگیرد. یکی از ابزارهایی که بساط چشم و هم چشمی را به شدت در میان مردم کشور ما باز کرده است، گوشی های هوشمند و با امکانات تلفن همراه است. متأسفانه بسیاری از افراد بدون این که کاربرد دقیق یک وسیله دیجیتال را بدانند یا حتی از آن استفاده کنند، فقط برای این که از دیگران کم نیاورند به فکر خرید آن می افتند.
اگر همین حالا به فکر خرید یک گوشی جدید باشیم، چه امکاناتی از آن را در نظر می گیریم؟ اگر خیلی هنر به خرج دهیم به فکر داشتن یک دوربین باکیفیت هستیم و تا ماه اول پس از خرید بیشتر از این که با گوشی مان صحبت کنیم، با آن عکس می گیریم و شوق و ذوق زیادی برای نشان دادن عکس های آن به دیگران داریم. اگر شما هم جزو آن دسته از مردم هستید که به دوربین تلفن همراهتان بیش از حد علاقه دارید و از آن به عنوان یک دوربین دیجیتال برای عکس گرفتن استفاده می کنید، در این هفته در بخش فوت و فن تصمیم داریم که به شما مواردی را بیاموزیم که حداقل بتوانید از این امکان گوشی تان به بهترین شکل استفاده کرده و عکاسی بهتری با استفاده از دوربین تلفن همراهتان داشته باشید.
● دوربین تان را به روز کنید
شاید اطلاع نداشته باشید که شرکت های تولید کننده تلفن های همراه هر روزه امکانات جدیدی را به بخش های مختلف گوشی های تولیدی خود اضافه می کنند و اگر شما به اینترنت دسترسی داشته باشید، به آسانی می توانید از امکانات بیشتری با به روز رسانی تلفن تان استفاده کنید. اگر نرم افزار دوربین گوشی تلفن تان را ارتقا دهید امکانات زیادی در اختیار شما قرار خواهد گرفت. نصب کردن نرم افزارهای جانبی به شما این امکان را می دهد که در انتخاب گزینه های متفاوت راحت تر باشید و در این زمینه دستتان بازتر باشد. معمولا نرم افزار اولیه که برای دوربین شما روی گوشی نصب است، تنظیمات بسیار ساده ای دارد و گزینه های بسیار کمی دارد به همین خاطر خوب است که از نرم افزارهای جانبی مانند CameraZOOM FX استفاده کنید.
● با لرزش دست چه کنیم؟
حتما این اتفاق برایتان پیش آمده است که در هنگام گرفتن یک عکس دستتان لرزیده باشد و بعد از این که عکس ها را به رایانه منتقل کرده اید، می بینید که عکس ها تار افتاده اند. این موضوع یکی از اساسی ترین مشکلاتی است که مردم در هنگام عکاسی با دوربین های تلفن های همراه با آن درگیر هستند. به خصوص به خاطر این که صفحه نمایش تلفن های همراه کوچک است، تشخیص این که عکس تار شده است کمی مشکل می باشد. به خاطر رفع این مشکل، بسیاری از افراد در هنگام گرفتن یک عکس، تمرکز می کنند، نفسشان را در سینه حبس می کنند و بعد از کلی معطل کردن سوژه در نهایت یک عکس تار می گیرند. برای رفع این مشکل می توانید گزینه Stable Shot را در قسمت تنظیمات مربوط به گوشی تلفن همراهتان فعال کنید. این تنظیمات به شما کمک می کند که عکس در زمانی گرفته شود که دست شما در حالت ثابتی قرار گرفته است و خودتان می توانید از این بخش میزان حساسیت مورد نظرتان را به آسانی تنظیم کنید.
● نور ورودی به لنز
یکی از نکاتی که در گرفتن هر عکس بسیار مهم است، نوری است که به لنز دوربین وارد می شود. یک ضعف بزرگ کلیه دوربین های تلفن همراه این است که تشخیص درستی از میزان نوردهی محیط ندارند و در زمان هایی که شما در نور کم با تلفن تان عکس می گیرید، عکس خوبی نخواهید داشت. برای حل این مشکل هم می توانید از گزینه ای به نام Exposur در بخش تنظیمات دوربین گوشی تان استفاده کنید و با فعال کردن این گزینه عکس های با کیفیت تری خواهید داشت.
● فلاش بی فلاش
بسیاری از افراد که ادعای حرفه ای بودن دارند، قبل از هر چیزی سراغ تنظیمات مربوط به فلاش دوربین می روند و با فعال سازی این گزینه تأثیر نامطلوبی روی عکس ها می گذارند. ما به شما توصیه می کنیم که این گزینه را تنها در زمانی که محیط، نور بسیار کمی دارد و تقریبا تاریک است استفاده کنید. اگر در محیط هایی که نور مناسبی دارند از فلاش استفاده کنید، عکس شما خراب می شود و به دلیل داشتن نور زیاد، تقریبا مصنوعی به نظر خواهد رسید.
● بزرگی از خودتان است
یکی از گزینه هایی که برای دوربین ها وجود دارد، قابلیت زوم است که شاید بتوان گفت تنها به درد انسان های تنبل می خورد که به جای این که به سوژه عکاسی شان نزدیک شوند، روی آن زوم می کنند. این گزینه بسیار بی فایده است و اگر روی یک سوژه زوم کنید، تنها کیفیت عکس را پایین خواهد آورد و بهتر است که تا حد امکان به سوژه نزدیک شده و از زوم دیجیتال به هیچ عنوان استفاده نکنید.
● دوربین تکانی فراموش نشود
اگر به قسمت لنز دوربین گوشی تان نگاه کنید، احتمالا می بینید که جای انگشت روی آن و یا اطراف آن زیاد است. یادتان نرود که هر چند وقت یک بار، دستی به سر و روی گوشی تان بکشید و حسابی آن را تمیز کنید. علی الخصوص لنز دوربین آن را تمیز کنید و سعی کنید که همیشه تمیز باشد تا بتوانید عکس های بهتری بگیرید. به هر حال اگر این توصیه ها را به کار بگیرید و به جای پگا میکسل هم از لغت مگا پیکسل استفاده کنید هم ما را خوشحال می کنید و هم می توانید اطمینان داشته باشید، که حداقل از یکی از امکانات مهم گوشی تلفن همراهتان به درستی استفاده کرده اید.

روزنامه خراسان ( بروز خطا (http://www.khorasannews.com) )