PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکستن قفل فایل zip

kinder
11-18-2011, 09:03 PM
سلام دوستان من یه فایل zip دارم که پسورد روشه و پسوردش رو هم یادم رفته , یه برنامه میخوام که بتونه به صورت 100% یا پسورد رو پاک کنه یا پسورد رو بازیابی کنه و زمان بسیار زیادی هم طول نکشه (یه برنامه امتحان کردم گفت حدود 300 روز دیگه تموم میشهhttp://forum.--------.com/images/New-smile/N_aggressive%20%2824%29.gif!!!!)
این نکته رو هم بگم که این فایل برای من خیلی مهم هست
ممنون

anathema
11-18-2011, 10:06 PM
همچین چیزی فکر نکنم وجود داشته باشه
بهترین راه که زود جواب بده روش دیکشنری هست که احتمال 60% جواب بده
حالا اسم فایلتون رو بذارید اگه تونستیم پیدا میکنم براتوم

kinder
11-18-2011, 10:21 PM
همچین چیزی فکر نکنم وجود داشته باشه
بهترین راه که زود جواب بده روش دیکشنری هست که احتمال 60% جواب بده
حالا اسم فایلتون رو بذارید اگه تونستیم پیدا میکنم براتوم
حقیقتش به یکی دادم یه برنامه برام بنویسه(240 تومن)پولش رو هم دادم بعد از این که نوشتنش تموم شد تو مدیافایر آپلود کرد موقع دانلود پسورد میخواست که بهش پیغام دادم گفت 60 تومن دیگه بده تا بهت پسورد رو بدم منم بعد از کلی این ور و اون ور گشتن چیزی پیدا نکردم و مجبور شدم 60 تومن رو بدم حالا که دانلود کردم میگه این دفعه باید 100 تومن بدی که پسورد فایل zip رو بهت بگم

Sada
11-18-2011, 10:25 PM
حقیقتش به یکی دادم یه برنامه برام بنویسه(240 تومن)پولش رو هم دادم بعد از این که نوشتنش تموم شد تو مدیافایر آپلود کرد موقع دانلود پسورد میخواست که بهش پیغام دادم گفت 60 تومن دیگه بده تا بهت پسورد رو بدم منم بعد از کلی این ور و اون ور گشتن چیزی پیدا نکردم و مجبور شدم 60 تومن رو بدم حالا که دانلود کردم میگه این دفعه باید 100 تومن بدی که پسورد فایل zip رو بهت بگم

این دیگه کیه دست همه را از پشت بسته سایت اسکیم شنیده بودم ولی این یک چیز دیگه هست.
میتونید از طریق مراجع قضایی شکایت کنید و به حق خود برسید تنها داشتن شماره تلفن از این فرد کافی هست

kinder
11-18-2011, 10:44 PM
این دیگه کیه دست همه را از پشت بسته سایت اسکیم شنیده بودم ولی این یک چیز دیگه هست.
میتونید از طریق مراجع قضایی شکایت کنید و به حق خود برسید تنها داشتن شماره تلفن از این فرد کافی هست
خوب من به این برنامه احتیاج دارم وگرنه اسم شماره حساب و شماره پیگیری ها رو هم دارم ولی این برنامه رو میخوام

doulton
11-18-2011, 11:28 PM
مطمئن باش اون بابا فقط داره شما رو تیغ می زنه این رو امتحان کن امیدوارم مشکل حل بشه
شکستن پسورد فایل های ZIP با نرم افزار ZIP Password Unlocker 4.0 — (http://asdownload.net/?p=1946)
http://www.--------.com/archives/003070.php

kinder
11-18-2011, 11:43 PM
دوستان من دیگه دارم کم کم تسلیم میشم اگر راهی داره بگین که من تا 10 دقیقه دیگه دارم پول رو بهش میدم

Mohamad
11-18-2011, 11:55 PM
به نام مهربانترین
دوست عزیز ده دقیقه که هیچ یک ماه هم زمان کمی برای آموزش شیوه درست پیدا کردن رمزها می باشد .
تمامی نرم افزارهای موجود در بازار به شیوه تست و خطا اقدام به پیدا کردن رمز میکنند که هر چه منابع سیستم کامپیوتری شما قویتر و پیشرفته تر باشد زودتر به نتیجه میرسید اما ..
شیوه دیگری وجود دارد که در آن شما نرم افزار را باز کرده و آن را تبدیل به کد می کنید و سپس توسط نرم افزار مخصوصی اقدام به دکد کردن و پیدا کردن رمز از درون فایل و در حقیقت از درون کدها می شوید و سپس به سراغ نسخه پشتبانی که از نرم افزار گرفته اید میروید و اقدام به باز کردن فایل می کنید .
روش مذکور نیاز به داشتن نرم افزار فوق که پولی است ، شیوه کار با آن و آشنایی حداقلی به زبان برنامه نویسی #c می باشد .
که فکر نکنم موارد فوق را بتوان ظرف چند دقیقه به شما آموزش داد .
شاد و پیروز باشید :^:

mehraboOon
11-19-2011, 12:00 AM
دوستان من دیگه دارم کم کم تسلیم میشم اگر راهی داره بگین که من تا 10 دقیقه دیگه دارم پول رو بهش میدم
فکر کنم اگه این پولم بدید بازم بخاطر اینکه میدونه نیاز دارید به این برنامه مدام درخواست پول بکنه...ugly3
فکر کنم این برنامه رو بدید براتون دوباره بنویسن البته به یه آدم مطمین...کمتر خرج رو دستتون میذاره:yeah:

اینی که شما ازش تعریف کردید کلا" کلاهبردار بنظر میرسهugly004

با این حال باز خودتون هر چه صلاحه انجام بدید...:blataklif:

امیدوارم مشکلتون حل بشه....:merc567:

kinder
11-19-2011, 12:23 AM
با تشکر از شما دوستان ولی من این طور که توی اینترنت دیدم به هیچ عنوان نمیشه پسورد های zip و rar رو به دست اورد و من هم این پول رو بهش دادم ولی این پولا خوردن نداره و مطمئنا توی همین دنیا جوابش رو پس میده
در ضمن این پسوردش بود

MX2ZArtvcqd6c!c7taVTS!qGChnLjdxLN6Euv7Nz9pPC25xE7G
که فکر کنم با این برنامه ها تا 2 سال دیگه پیدا میشد پسورد

kinder
11-19-2011, 05:17 PM
حالا هم موقعی که برنامه میخواد اجرا بشه میگه لایسنس بده و جناب دزد کلاه بردار هم میگه لایسنس= 200 تومن
از یه طرف تا الان 400 تومن خرج شده و اگر ندم 400 تومن میپره و از یه طرف دیگه هم جلوی ضرر رو هرجا بگیری منفعته
حالا چی کار کنم؟
دوستان میشه به سورس برنامه دست برد؟ یعنی اون قسمت وارد کردن لایسنس که برای اجرای برنامه میخواد رو حذف کرد

samii2
11-20-2011, 09:18 PM
تو اینتر نت بگرد شاید پیدا کردی اسمش رو تو گوگل بزن پول به این ادم ندی بهتره باخودته
کاش میتونستم کمکت کنم