PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سه بوکسور آذربایجانی‌مان کارنامه خوبی دارند

sarbh
11-18-2011, 07:29 PM
با سه بوکسور آذربایجانی که کارنامه خوبی دارند در لیگ برتر حضور خواهیم یافت.

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1387/12/25/641189_PhotoA.jpg

عیسی گل محمدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: برای فصل جدید کاملا ترکیب تیم پیوند ساپکو مشخص شده و با قراردادی که با بوکسورهای تیم ثبت کردیم، فکر می کنم یکی از جوان‌ترین تیم‌های سال های اخیر را بسته‌ایم.
با همین جوان ها می خواهیم عناوین قهرمانی سال های گذشته را در این فصل تکرار کنیم. مطمئن هستم با این نفراتی که در اختیار داریم امسال در لیگ برتر حرف‌های فراوانی برای گفتن داریم.
وی از پیوستن سه بوکسور خارجی به تیم پیوند ساپکو خبر داد و گفت: قرار بود از چند بوکسور خارجی در لیگ سال گذشته استفاده کنیم که این امر با کمبود زمان به واقعیت تبدیل نشد. سرانجام امسال با تلاش فراوان توانستیم با سه بوکسور از کشور آذربایجان به توافق برسیم. هر سه بوکسور از بهترین های کشور آذربایجان هستند.
سرمربی تیم بوکس پیوند ساپکو اظهار داشت: در سه وزن 52، 69 و 91کیلوگرم این بوکسورها را به تیم خود دعوت کردیم. البته هر سه بوکسور کارنامه بسیار خوبی دارند. به عنوان مثال بوکسور وزن 52 کیلوگرم ما در المپیک دوره گذشته حضور داشته و بوکسور وزن 56 عنوان قهرمانی اروپا را در کارنامه خود دارد. ورزشکار وزن 91کیلوگرم هم مدال های فراوانی در رقابت های مختلف به دست آورده که از جمله آن مدال جهانی است. با این وجود توانایی های که در کل تیم مشاهده می کنم مطمئن هستم امسال یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر ما هستیم.