ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قلعه‌نويي: بهتر است به کره و ژاپن نخوریم

mehraboOon
11-16-2011, 01:09 PM
(http://www.asriran.com/fa/news/189677)قلعه‌نويي: بهتر است به کره و ژاپن نخوریم

به نظر من فولاد بايد با توجه به كيفيت فوتبالي‌اش الان بايد جزء سه تيم بالاي جدول باشد. آنها بازيكنان خوب و مربي باهوشي دارند و آقاي دهكردي مديرعامل فولاد هم از دوستان نزديك من است.
http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/8/25/197267_992.jpg گل ـ تراكتورسازي با امير قلعه‌نويي خودش را آماده بازي با فولاد خوزستان مي‌كند. تراكتوري‌ها در آخرين بازي فجرسپاسي را شكست دادند تا همچنان جزء مدعيان قهرماني باشند، با اين حال قلعه‌نويي معتقد است كه چهره واقعي تراكتور در نيم فصل دوم مشخص مي‌شود.

شرايط تراكتور چطور است؟

ما با توجه به تعطيلات ليگ برتر تمرينات را جلو برديم و يك بازي دوستانه هم با شهرداري انجام داديم كه همين جا از آنها تشكر مي‌كنم. در دو، سه روز اخير هم شرايط جويي تبريز مناسب نبود و طوري كه دلمان مي‌خواست تمرين نكرديم ولي شرايط تراكتور خوب است. البته چهره واقعي تيمي ما را در نيم فصل دوم خواهيد ديد.

مي‌گويند اميرحسين صادقي و آرفي با يكديگر درگير شده‌اند؟

نمي‌دانم اين خبرها چگونه منتشر مي‌شود. درگيري آنها فوتبالي بود و اتفاقا من دوست دارم كه بازيكنانم روحيه برنده شدن و مبارزه را داشته باشند. اين موضوعي كه عنوان شده اصلا صحت ندارد.

بازي با فولاد را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟

به نظر من فولاد بايد با توجه به كيفيت فوتبالي‌اش الان بايد جزء سه تيم بالاي جدول باشد. آنها بازيكنان خوب و مربي باهوشي دارند و آقاي دهكردي مديرعامل فولاد هم از دوستان نزديك من است و آن زمان كه در اهواز مربيگري مي‌كردم مسئول هيئت فوتبال بود و خيلي به من كمك كرد.

فكر مي‌كنيد فولاد را ببريد؟

پيش‌بيني غيرممكن است ولي مطمئن باشيد با بهتر شدن نظم دفاعي و حمله نتايج بهتري خواهيم گرفت.

حدادي‌فر از چه زماني به تيم شما ملحق مي‌شود؟

همه تلاش ما اين بود كه حدادي‌فر تا نيم فصل براي ذوب آهن بازي كند. طبق تاريخي كه در دفترچه ثبت شده است، او بايد از 18آذرماه خدمتش را شروع كند و به تيم ما بيايد.

چند روزه پيش مراسم انتخاب برترين‌هاي اخلاق برگزار شد. در اين مورد چه نظري داريد؟

سازمان ليگ چنين مراسمي را ترتيب داده و من به آنهايي كه انتخاب شدند تبريك مي‌گويم.

از اينكه شما به اين مراسم دعوت نشديد يا اينكه به عنوان مربي اخلاق انتخاب نشديد ناراحت نيستيد؟

من دلخور نيستم و اتفاقا از صميم قلب به آنهايي كه انتخاب شدند تبريك مي‌گويم. شايد از نظر آقايان معيارهاي مربي اخلاق را نداشتم ولي آنهايي كه انتخاب شدند لياقت داشتند و همكاران من هستند.

راستي چرا در بازي پيشكسوتان ايران مقابل لهستان غايب بوديد؟

ما در ليگ بازي داريم و نمي‌توانستم تمرينات تراكتور را رها كنم.

مي‌دانيد كه دايي به تنهايي 4گل زد؟

من نتيجه را نمي‌دانم، چند چند شد؟!

5 ـ 2 برديم!

متأسفانه نتيجه را نمي‌دانستم.

نظرتان در مورد پيروزي ايران مقابل اندونزي چيست؟

من اين برد را تبريك مي‌گويم و اميدوارم تيم ملي در مرحله بعد هم موفق باشد. به نظر من عيار تيم ملي از اين به بعد مشخص خواهد شد و ما بايد با تيم‌هاي قوي بازي كنيم، اين در حالي است كه تا الان با تيم‌هاي درجه دو و سه بازي كرديم. البته بايد به يك موضوع هم اشاره كنم.

چه موضوعي؟

در حال حاضر همه براي موفقيت تيم ملي همدل شده‌اند و مسئولان فوتبال، رسانه‌ها، مردم و ... از تيم ملي حمايت مي‌كنند. اگر يك مربي ايراني روي نيمكت مي‌نشست و تيم ملي فراز و نشيب پيدا مي‌كرد عليه او جبهه مي‌گرفتند ولي اين خيلي خوب است كه حالا همه از تيم ملي حمايت مي‌كنند. در حال حاضر يك مربي با تجربه مثل كي‌روش روي نيمك تيم ملي نشسته كه مي‌تواند به فوتبال ما كمك كند. اگر هم انتقادي از تيم ملي وجود دارد بايد منصفانه و در راستاي كمك به اين تيم باشد.

به نظر شما از بين تيم‌هاي كره جنوبي، ژاپن و استراليا بهتر است با كداميك در مرحله بعد روبه‌رو نشويم؟

به نظر من بهتر است با كره جنوبي و ژاپن روبه‌رو نشويم و اگر با تيم‌هايي مثل استراليا، عراق، عربستان و ... روبه‌رو شويم بهتر است. استراليا در اين سال‌ها نوسان داشته و بسياري از بازيكنانش در اروپا بازي مي‌كنند كه براي همراهي تيم ملي كشورشان بايد مسافت زيادي را در سفر باشند.