PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گيرنده تلويزيوني FARASOO Vandad



R A H A
11-13-2011, 12:07 AM
به‌رغم گسترش رسانه‌هاي ديجيتال، اينترنت و شيوه‌هاي ارتباط الكترونيكي، برنامه‌هاي تلويزيوني هنوز بخش عمده‌اي از سرگرمي‌هاي عموم مردم را تشكيل مي‌دهند. از سوي ديگر، تلويزيون نيز از قافله فناوري عقب نمانده و اكنون پس از سال‌ها استفاده از تلويزيون‌هاي سنتي، امكان بهره‌گيري از فناوري ديجيتال براي انتقال شفاف و بدون نويز شبكه‌هاي تلويزيوني فراهم شده است. در حال حاضر استاندارد DVB-T پخش ديجيتال شبكه‌هاي تلويزيوني مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
در عين حال، مدتي است كه پخش ديجيتال شبكه‌هاي تلويزيوني در كشور ما نيز آغاز شده و در حال حاضر زيرساختارهاي مربوطه علاوه بر تهران در تعدادي از استان‌هاي ديگر نيز راه‌اندازي شده‌اند. به‌طور كلي مي‌توان گفت كه استقبال از اين كانال‌ها در كشور ما به‌طور فزاينده‌اي در حال گسترش است.با توجه به اين واقعيت كه دريافت كانال‌هاي ديجيتال به گيرنده‌هاي تلويزيوني ديجيتال نياز دارد و اين تجهيزات در تلويزيون‌هاي سنتي و حتي بسياري از تلويزيون‌هاي مدرن امروزي نيز وجود ندارد، كاربران چاره‌اي جز استفاده از گيرنده‌هاي ديجيتال جداگانه براي تماشاي برنامه‌هاي مورد علاقه خود نخواهند داشت.
در اولين مرحله، گزينه‌هاي محدودي در اختيار كاربران قرار گرفت و سپس بازار با توجه به تقاضاي چشمگير از سوي مصرف‌كنندگان به‌سمت گيرنده‌هاي تلويزيوني كامپيوتري گرايش پيدا كرد. با اين‌حال، گيرنده‌هاي كامپيوتري كه بيشتر در قالب يك ابزار USB‌ ارايه مي‌شوند، عملكردهاي مورد نياز و قابليت‌هاي رسانه‌اي كاربران را تا حدود زيادي محدود مي‌كنند. يكي از عمده‌ترين نواقص و محدوديت‌هاي گيرنده‌هاي تلويزيوني USB، فقدان خروجي‌هاي ويديوي براي اتصال به تجهيزات صوتي و تصويري متداول است. در واقع حتي بعضي از تلويزيون‌هايي كه به يك گيرنده ديجيتال توكار مجهز شده‌اند نيز خروجي‌هاي ويديويي را براي اتصال به وسايل صوتي و تصويري ديگري مانند دستگاه‌هاي ويديويي در اختيار كاربران قرار نمي‌دهند.
به همين دليل، مي‌توان گفت گيرنده‌هاي ديجيتال مستقل كه تحت عنوانSet-top Box نيز شناخته مي‌شوند، بهترين گزينه‌هاي موجود براي استفاده از كانال‌هاي تلويزيوني ديجيتال به‌شمار مي‌آيند.شركت فراسو از توليدكننده‌اي است كه سابقه و تجربه طولاني در زمينه توليد و عرضه تجهيزات جانبي و محصولات كامپيوتري دارد. يكي از ويژگي‌هاي كليدي اكثر محصولات اين شركت، برخورداري از فناوري روز در كنار رعايت سلايق كاربران ايراني است. شايد در ابتدا كمتر كسي تصور مي‌كرد كه اين شركت وارد بازار گيرنده‌هاي ديجيتال شود و البته اين ورود نيز با كمي تاخير صورت گرفت، اما فراسو نشان داد كه اين زمان را براي بررسي شرايط و ارايه محصولي مطابق با نيازهاي واقعي كاربران ايران صرف كرده است.
گيرنده تلويزيوني Vandad FDR-212، همه آن‌چه كه از چنين محصولي انتظار داريد را در اختيار شما قرار مي‌دهد. اين دستگاه در نگاه اول يك جعبه سياه‌رنگ ساده به نظر مي‌آيد. در قسمت جلويي دستگاه، شما مي‌توانيد كليد پاور و يك درگاه USB را براي اتصال ابزارهاي ذخيره‌سازي مشاهده كنيد. گذشته از لوگوها و برچسب‌هاي حك شده روي بخش شيشه‌اي جلوي دستگاه، يك نمايشگر LED نيز پس از روشن شدن دستگاه وظيفه نمايش عملكردهاي اصلي آن را بر عهده دارد.بخش پشتي اين گيرنده، نقطه مقابل تركيب ظاهري آن به‌شمار مي‌آيد. در واقع شما اينجا هر چيزي كه تصور كنيد را در اختيار خواهيد داشت. پيش از هر چيز، در كنار درگاه ورودي آنتن RF، يك درگاه خروجي آنتن نيز تعبيه شده است كه به شما اجازه مي‌دهد سيگنال دريافتي از آنتن را مستقيما به ابزار ديگري انتقال دهيد. در كنار اين دو كانكتور، يك مجموعه 6 تايي از فيش‌هاي RCA قرار گرفته‌اند. سه فيش بالايي براي خروجي Component مورد استفاده قرار مي‌گيرند. دو فيش سمت چپ در پايين براي خروجي صداي استريو و فيش سوم نيز براي خروجي ويديوي كامپوزيت قابل استفاده خواهند بود.
http://www.shabakeh-mag.com/data/gallery/2011/7/vandad2112_s.jpg
تا اينجا شما خروجي‌هاي آنالوگ را در اختيار داريد، اما نكته مهم اين است كه بهترين گزينه ارتباط ديجيتال يعني يك درگاه HDMI نيز درست بعد از اين مجموعه از كانكتورها تعبيه شده است. به اين ترتيب شما مي‌توانيد تصوير گيرنده ديجيتال خود را با تفكيك‌پذيري‌هاي HD روي يك تلويزيون منطبق با اين استاندارد تماشا كنيد. در سمت چپ دستگاه نيز يك درگاه Scart و يك درگاه كواكسيال به چشم مي‌خورند.از نظر عملكرد داخلي، اين گيرنده بدون هيچ مشكلي تمام كانال‌هاي قابل دريافت در ايران را بدون هيچ مشكلي در اختيار شما قرار مي‌دهد. شما در عين حال مي‌توانيد برنامه‌هاي مورد علاقه خود را روي يك ابزار ذخيره‌سازي USB ضبط كنيد. برنامه‌هاي مورد نظر با فرمت .ts روي ابزار شما ضبط خواهند شد.از سوي ديگر، Vandad‌به شما امكان مي‌دهد كه فايل‌هاي رسانه‌اي (ويديو، عكس و موسيقي) ذخيره شده روي ابزار USB‌ خود را پخش كنيد. در اين زمينه، مي‌توان گفت كه دستگاه از تمام فرمت‌هاي اصلي پشتيباني مي‌كند.
دستگاه كنترل از راه دور اين گيرنده، تمام توابع مورد نياز شما را در اختيارتان قرار مي‌دهد و از نظر طراحي و اندازه بسيار راحت است. به‌عنوان يك قابليت جانبي، بد نيست بدانيد كه Vandad از منوي چندزبانه‌اي پشتيباني مي‌كند كه فارسي نيز در ميان آن‌ها قرار دارد. بنابراين كاربران عادي نيز براي كار با آن مشكلي نخواهند داشت. در عين حال، تله‌تكست فارسي نيز كاملاً توسط اين گيرنده پشتيباني مي‌شود. در نهايت مي‌توان گفت كه با توجه به قابليت‌ها و از سوي ديگر قيمت بسيار مناسب اين دستگاه، عملاً هيچ دليلي وجود ندارد كه به خريد آن فكر نكنيد.


مزايا

عملكرد آسان، خروجي‌هاي كامل، قابليت‌هاي ضبط و پخش چندرسانه‌اي و قيمت كاملاً مناسب

معايب

-
مشخصات فني

نوع دستگاه: گيرنده تلويزيوني ديجيتال مستقل
خروجي‌هاي ويديويي: كامپوزيت، كامپوننت، اسكارت و HDMI
تفكيك‌پذيري‌هاي HD:م 540i/p،م 720i و 1080i
فرمت‌هاي رسانه‌اي پشتيباني شده: DIVX,AVI,MKV,MP3,MP4 H.264,JPEG
قيمت و گارانتي: 59300 تومان يك سال گارانتي فراسو