shirin71
11-12-2011, 04:55 PM
يك مقام مسئول در سازمان ملي استاندارد ايران با اشاره به كشف موارد تازهاي از تخلفات توليدكنندههاي سوسيس و كالباس گفت: استفاده از خمير مرغ در توليد انواع فرآوردههاي گوشتي ممنوع شده است.
مهدي جعفري - معاون اداره كل نظارت بر اجراي استاندارد سازمان ملي استاندارد ايران - در گفتوگو با ايسنا، توضيح داد: تاكنون در توليد انواع فرآوردههاي گوشتي مانند همبرگر، ژامبون، كباب لقمه و ناگت مرغ از خمير مرغ استفاده ميشد كه به دليل مورد قبول نبودن استاندارد اين محصول، اين استاندارد مورد تجديدنظر قرار گرفت و قرار شد استفاده از خمير مرغ در توليد انواع فرآوردههاي گوشتي ممنوع شود.
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1387%5C10%5CSocial%5C58.jpg
وي افزود: از اين پس خمير مرغ تنها براي استفاده در توليد خوراك دام و طيور مجاز خواهد بود.
جعفري با اشاره به تخلف تعدادي از توليدكنندگان فرآورده گوشتي در استانهاي مختلف كشور اظهار كرد: آزمونهاي انجام شده توسط سازمان استاندارد نشان داد كه توليدكنندگان بعضا از آشغال گوشت و مرغهاي ناسالم در توليد سوسيس و كالباس استفاده ميكردند. شيوه كار اين توليدكنندگان اين است كه مواد اوليه را از دستگاهي به نام بادر عبور داده كه استخوان را از گوشت جدا كرده و باقيمانده را به خمير مرغ تبديل ميكنند. متاسفانه حتي مشاهده شده كه بعضا بدون پاك كردن امحا و احشاي درون مرغ از آن در توليد سوسيس و كالباس استفاده شده كه بسيار ناسالم است.
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5CEconomy%5C123.jpg
بافت غضروف شفاف (مربوط به ريه)
به گفته اين مقام مسئول خمير مرغ عمدتا در توليد سوسيس و كالباسهاي 40 تا 60 درصد كه بيشترين مصرف را در بازار دارند، استفاده شده است.
معاون اداره كل نظارت بر اجراي استاندارد سازمان ملي استاندارد ايران اضافه كرد: به دليل مخلوط كردن با آشغال گوشت ظاهر خمير مرغ بيشتر شبيه گوشت چرخ كرده بوده كه اين نشانه غيراستاندارد بودن آن است.
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5CEconomy%5C122.jpg
سلولهاي بافت غضروف شفاف
ايسنا در سال 1388 براي نخستين بار با انتشار تصاوير اختصاصي از تخلف تعداد زيادي از توليدكنندگان فراوردههاي گوشتي به ويژه سوسيس و كالباس خبر داده بود.
در آن زمان اداره كل استاندارد تهران اعلام كرد كه در توليد برخي فراوردهاي گوشي مانند سوسيس و كالباس از چربي صفاقي (چربي موجود در دستگاه گوارش و لابهلاي رودهها)، غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسي و ريه، عروق، رگ و اعصاب و بافت پيوندي (پوست رگ و پي و چربي ضايعات گوشتي) يعني بافتهايي خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد ملي مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام در توليد فرآوردههاي گوشتي نيستند، استفاده شده است.
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5CEconomy%5C121.jpg
رگ و پي
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5CEconomy%5C125.jpg ماهيچه رگ (غيرمجاز) و ماهيچه عضله
مهدي جعفري - معاون اداره كل نظارت بر اجراي استاندارد سازمان ملي استاندارد ايران - در گفتوگو با ايسنا، توضيح داد: تاكنون در توليد انواع فرآوردههاي گوشتي مانند همبرگر، ژامبون، كباب لقمه و ناگت مرغ از خمير مرغ استفاده ميشد كه به دليل مورد قبول نبودن استاندارد اين محصول، اين استاندارد مورد تجديدنظر قرار گرفت و قرار شد استفاده از خمير مرغ در توليد انواع فرآوردههاي گوشتي ممنوع شود.
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1387%5C10%5CSocial%5C58.jpg
وي افزود: از اين پس خمير مرغ تنها براي استفاده در توليد خوراك دام و طيور مجاز خواهد بود.
جعفري با اشاره به تخلف تعدادي از توليدكنندگان فرآورده گوشتي در استانهاي مختلف كشور اظهار كرد: آزمونهاي انجام شده توسط سازمان استاندارد نشان داد كه توليدكنندگان بعضا از آشغال گوشت و مرغهاي ناسالم در توليد سوسيس و كالباس استفاده ميكردند. شيوه كار اين توليدكنندگان اين است كه مواد اوليه را از دستگاهي به نام بادر عبور داده كه استخوان را از گوشت جدا كرده و باقيمانده را به خمير مرغ تبديل ميكنند. متاسفانه حتي مشاهده شده كه بعضا بدون پاك كردن امحا و احشاي درون مرغ از آن در توليد سوسيس و كالباس استفاده شده كه بسيار ناسالم است.
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5CEconomy%5C123.jpg
بافت غضروف شفاف (مربوط به ريه)
به گفته اين مقام مسئول خمير مرغ عمدتا در توليد سوسيس و كالباسهاي 40 تا 60 درصد كه بيشترين مصرف را در بازار دارند، استفاده شده است.
معاون اداره كل نظارت بر اجراي استاندارد سازمان ملي استاندارد ايران اضافه كرد: به دليل مخلوط كردن با آشغال گوشت ظاهر خمير مرغ بيشتر شبيه گوشت چرخ كرده بوده كه اين نشانه غيراستاندارد بودن آن است.
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5CEconomy%5C122.jpg
سلولهاي بافت غضروف شفاف
ايسنا در سال 1388 براي نخستين بار با انتشار تصاوير اختصاصي از تخلف تعداد زيادي از توليدكنندگان فراوردههاي گوشتي به ويژه سوسيس و كالباس خبر داده بود.
در آن زمان اداره كل استاندارد تهران اعلام كرد كه در توليد برخي فراوردهاي گوشي مانند سوسيس و كالباس از چربي صفاقي (چربي موجود در دستگاه گوارش و لابهلاي رودهها)، غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسي و ريه، عروق، رگ و اعصاب و بافت پيوندي (پوست رگ و پي و چربي ضايعات گوشتي) يعني بافتهايي خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد ملي مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام در توليد فرآوردههاي گوشتي نيستند، استفاده شده است.
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5CEconomy%5C121.jpg
رگ و پي
http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C8%5CEconomy%5C125.jpg ماهيچه رگ (غيرمجاز) و ماهيچه عضله