PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به حرف دلم عمل مي کنم

sarbh
11-11-2011, 06:05 PM
ستاره اسبق تيم ملي انگليس گفت: آخرين قرارداد ورزشي‌ام، فقط ربط به علايق فوتبال دارد و براي آن به حرف دلم گوش مي‌دهم.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00034314.jpg
دیوید بکام که از 5 سال قبل در تیم آمریکایی لوس آنجلس گالاکسی بازی می‌کند، در پایان فصل جاری این لیگ به پایان دوره همکاری خود خواهد رسید.
در مورد او و این که درآینده چه تیمی را برای ادامه فعالیت در روزهای آخر عمر ورزشی‌اش برخواهد گزید، شایعات زیادی به گوش رسیده است. در این میان برخی از رسانه‌ها عنوان می‌کنند ستاره 36 ساله به پیشنهاد اغوا کننده تیم پاری سن ژرمن پاسخ مثبت خواهد داد. آنها دلیل می آورند بکام با حمایت ویکتوریا، همسرش حتی دنبال آپارتمانی برای زندگی در مرکز فرانسه می گردد.
برخی رسانه‌های محلی احتمال می‌دهند بازیکن اسبق منچستریونایتد انگلیس، رئال مادرید اسپانیا و آ.ث.میلان ایتالیا قراردادش را با گالاکسی تمدید کند. حتی از چند روز قبل که پیشنهاد عجیب یک تیم مکزیکی به بکام فاش شد، برخی رسانه‌های آمریکایی احتمال دادند او بازی در لیگ مکزیک را نیز تجربه کند.
بکام در مورد این شایعات عنوان کرد: هنوز نمی توانم در مورد آینده اظهار نظر کنم. باید دید چه شرایطی پیش خواهد آمد اما قراردادم با هر تیمی که باشد، عوامل مادی هیچ تاثیری در آن نخواهند داشت. می خواهم این قرارداد را تنها به خاطر مسائل فوتبالی برگزینم. در این حال به حرف دلم گوش خواهم داد.