PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کروس:دوست ندارم شوايني وآناتولي جانشين شوم

sorna
11-09-2011, 09:08 PM
ستاره خط مياني تيم ملي فوتبال آلمان و باشگاه بايرن مونيخ گفت: دوست ندارم جانشين شواين اشتايگر و تيموچوک شوم.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026057.jpg
به نقل از اشپورت بیلد، تونی کروس که در تیم کشورش و نزد سرخ‌پوشان مونیخی، بازی‌های درخشانی در نقش هافبک متمایل به جلو ارائه کرده، از این که در نقش هافبک دفاعی بازی کند، خرسند نیست.
وی در شرایطی که باستین شواین اشتایگر و آناتولی تیموچوک، دو هافبک دفاعی بایرن به علت مصدومیت و محرومیت قادر به همراهی تیم خود برای مدت چند هفته نخواهند بود، عنوان کرد: دوست ندارم به جای شواینی و آناتولی به امور دفاعی در خط میانی پرداخته و جانشین آن‌ها شوم.

کروس ۲۱ ساله ادامه داد: البته اگر از طرف مربی به من گفته شود در جای این دو بازی کنم، بدیهی است همین کار را خواهم کرد. اما خودم تمایلی برای فعالیت در نقش هافبک دفاعی ندارم.

به باور این هافبک خوش آتیه قابلیت‌هایش بیش از آنکه در امور دفاعی باشد، در بازی رو به جلو است. از این رو در امور تهاجمی می‌تواند قابلیت‌های فراوان خود را به معرض نمایش بگذارد.