PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروتن: تمرين ذوب آهن از فردا اجباري مي‌شود

sorna
11-07-2011, 11:09 PM
سرپرست تيم فوتبال ذوب آهن گفت: تمرين‌هاي تيم ما از فردا اجباري مي‌شود و بازيکنان بايد در تمرين حاضر شوند.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032923.jpg
اصغر فروتن در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد جلسه با سید محمد حسینی به عنوان نماینده بازیکنان برای حل مشکل مالی عنوان کرد: خودم حسینی را خواستم تا با او حرف بزنم و اینگونه نبوده که او به عنوان نماینده بازیکنان باشد. به حسینی گفتم شما که از تیمی مثل ابومسلم با آن شرایط و اوضاع مالی آمده‌اید چرا نسبت به دیر شدن پرداخت مطالبات گلایه دارید؟ ما که به شما چک هم داده‌ایم و چک‌ها پول خواهد شد. او گفت چک سه سال پیش ابومسلم هنوز در جیبم است که به او گفتم اینجا ذوب آهن است نه ابومسلم، مطالبات بازیکنان قطعا پرداخت می‌شود.
وی در مورد اینکه بازیکنان هنوز در تمرین‌ حاضر نشده‌اند گفت: روز گذشته 10، 15بازیکن در تمرین حضور پیدا کردند. تمرین‌های ذوب آهن در روزهای گذشته اختیاری و آزاد بود اما تمرین از فردا اجباری می‌شود و بازیکنان همگی باید در تمرین حاضر شوند. من هم مجبورم غیبت بازیکنان را گزارش کنم. بازیکنانی که در تمرین حاضر نشوند غیبت‌شان غیرموجه محسوب می‌شود.
سرپرست تیم ذوب آهن تاکید کرد: به بازیکنان حق می‌دهم اما با تمرین نکردن مشکل مالی حل نمی‌شود. اکنون مسئولان استان و باشگاه در تلاش هستند مشکل را حل کنند. اینکه بازیکنان سر تمرین حاضر نشوند دردی درمان نمی‌کند و بهتر است در تمرین حاضر شوند. بازیکنان ما ورزشکار و پهلوان هستند و الگوی بسیاری از نوجوانان و نباید چنین کارهایی بکنند.