PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ادامه حسرت کاکا براي حضور در تيم ملي برزيل



sarbh
11-06-2011, 02:42 PM
کاکا هافبک تهاجمي رئال مادريد که در بازي با رئال سوسيداد دچار کشيدگي عضله و کوفتگي در پاي راست خود شد بازي هاي دوستانه برزيل در هفته آينده را از دست داد.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00014709.jpg
کاکا که بعد از یک سال و چند ماه دوری از ترکیب تیم ملی برزیل بسیار امیدوار بود تا در بازی های دوستانه مقابل مصر و گابن بار دیگر در در ترکیب تیم ملی برزیل قرار گیرد ، امیدهای خود را بر باد رفته می بیند زیرا او باید برای طی دوره نقاهت مصدومیتش در مادرید بماند .
مورینیو در مصاحبه مطبوعاتی قبل از بازی با اوساسونا در مورد کاکا گفت : او در این فصل متحول شده است و در مسیر پیشرفت قرار دارد و مطمئنا به روزهای اوجش بازخواهد گشت و این مصدومیت جزئی بی شک مانع از پیشرفت او نخواهد شد .
هافبک تهاجمی رئال مادرید، برای بازی مقابل اوساسونا هم در لیست انتخابی مورینیو قرار نگرفته بود.