PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قنبري قصد ترک سپاهان را دارد

sorna
11-05-2011, 01:10 PM
کريم قنبري تصميم به جدايي از سپاهان گرفته است. تصميم او به اين دليل است که کرانچار قصد دارد از مرزبان به عنوان دستيار اول استفاده کند و قنبري نمي‌خواهد به عنوان دستيار دوم روي نيمکت سپاهان بنشيند.

http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00017228.jpg
قنبري در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در اين مورد مي‌گويد:«‌ در فوتبال حرفه‌اي بايد حق را به سرمربي داد که دستيارانش را انتخاب کند. من هم هميشه به فکر موفقيت سپاهان بوده‌ام و با هيچ تيمي هم صحبت نکرده‌ام. در ضمن توقع نداشتم که هدايت تيم را به من بسپارند ولي در اين زمان کوتاهي که سرمربي بودم توانستيم با کمک بقيه نتايج خوبي بگيريم.»
او ادامه مي‌دهد:« با شرايط جديدي که به وجود آمده است نقش من کمرنگ شده و به همين دليل قشنگ نيست که در سپاهان بمانم. احساس مي‌کنم شرح وظايفم کم شده و اين درحالي است که در سال‌هاي گذشته جزء ارکان اصلي سپاهان بوده‌ام. با اين شرايط بهتر است که جدا شوم.»
او در پايان حرف‌هايش مي‌گويد:« من اصلا از کرانچار ناراحت نيستم و حرفه‌اي فکر مي‌کنم. او حق دارد که دستيارانش را خودش انتخاب کند و در ضمن شناختي هم روي من ندارد.»