PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوشت کوسه و خرچنگ در بازار تبريز!



mehraboOon
10-30-2011, 11:19 AM
گوشت کوسه و خرچنگ در بازار تبريز!



اخرین نیوز: مسئول حوزه نمايندگي ولي فقيه در سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي نسبت به فروش گوشت کوسه و خرچنگ در کنار خيابانهاي تبريز هشدار داد.

به گزارش ايسنا، حجت‌الاسلام والمسلمين مجيد نجفي با تاکيد بر اينکه بايد از واردات گوشتهاي حرام در استان جلوگيري به عمل آيد، گفت: گزارش‌ها حاکي از آن است که در بازار تبريز گوشت کوسه بدون فلس و خرچنگ در بين مردم توزيع مي‌شود.

وي، اين موضوع را که حاکي از کاهش نظارت بر کشتارگاه‌ها دانست و استفاده از نيروي متخصص و خبره جهت نظارت در ذبح شرعي در کشتارگاهها را ضرورري دانست.

او تصريح کرد: با توجه به اينکه وضعيت ناظرين ذبح شرعي با کمترين هزينه در کشتارگاه‌ها صورت مي‌گيرد، بايد بين ناظرين و کشتارگاه‌ها هماهنگي‌هاي لازم صورت گيرد.

مسئول حوزه نمايندگي ولي فقيه در سازمان جهادکشاورزي آذربايجان شرقي با اشاره به اينکه پرداخت هزينه‌ها و اياب و ذهاب ناظرين برعهده مسئولان کشتارگاه‌ها است، افزود: در عين حال اداره کل دامپزشکي بايستي طرف حساب کشتارگاه‌ها بوده و حق‌الزحمه ناظران ذبح شرعي را پرداخت کند.

وي با اشاره به مصاديق قرآني در خصوص تاکيد بر غذاي پاک و حلال و پرهيز از شکم‌بارگي گفت: مسئولان با نظارت دقيق بايد از پاک بودن غذاي شهروندان اطمينان خاطر داشته باشند.

حجت الاسلام والمسلمين نجفي با اشاره به اينکه کشور ما تاکنون در امور نظارت بر ذبح خارج از کشور، اقدامات خوبي انجام داده است، گفت: واردات گوشت سفيد و قرمز بي رويه، به ضرر توليد کنندگان و کشتارگاه‌هاي داخلي است.

وي، تعطيلي کشتارگاه‌هاي داخلي را ناشي از واردات بي رويه گوشت از کشورهاي خارجي دانست و اضافه کرد: دولت بايد از کشتارگاه‌هاي کشور حمايت‌هاي لازم را به عمل آورد.