PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستور آشپزی: جوزا



mehraboOon
10-29-2011, 02:09 PM
دستور آشپزی: جوزا



دانه سويا تب​بر و ضد سم است و سويا مقوي و بادشکن است و سس سويا را براي تحريک اشتها به کار مي​برند./ براي اينکه جوزا به ظرفي که بخارپز مي​کنيم نچسبد مي​توانيم کمي روغن در قسمتي که درتماس با ظرف است بماليد.




http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/6/30/32365_533.jpg


مواد لازم :



گوشت گوساله چرخ شده: 400گرم
آرد: يک پيمانه
کلم: يک عدد متوسط
پياز: يک عدد متوسط
پيازچه: 2 عدد
سوياسس: 2قاشق غذاخوري
زنجبيل، نمک چيني، نمک و روغن : به ميزان لازم




طرزتهیه

آرد را با آب مخلوط کرده تا خمير آماده شود. پس از يک ساعت خمير آماده است. پياز را کاملا ريز کرده و کمي نمک به آن اضافه مي​کنيم سپس گوشت چرخ شده را با پياز و پيازچه ريز شده مخلوط کرده بعد کلم را به آن اضافه مي​کنيم. حالا مخلوط ر ا کمي هم​زده سپس نمک، نمک​چيني وسويا سس را به مقدار لازم اضافه کرده و کاملا هم مي​زنيم. در مرحله بعد خمير را کاملا ورز داده سپس برش​​هايي به شکل دايره​اي درآورده و کمي از مخلوط آماده را لاي خمير گذاشته و آن را به شکل قرص ماه جمع مي‌کنيم. به لبه​هاي خمير کمي آب زده و با فشار انگشت به هم مي​چسبانيم . آن را در ديگ چيني، بخارپز می‌کنيم و سپس این غذا را به همراه سويا سس، سرکه و زنجبيل سرو مي‌کنيم.


فوت آشپزي

براي اينکه جوزا به ظرفي که بخارپز مي​کنيم نچسبد مي​توانيم کمي روغن در قسمتي که درتماس با ظرف است بماليد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir