PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرغ بامبوشوت و قارچ سياه



mehraboOon
10-29-2011, 02:08 PM
مرغ بامبوشوت و قارچ سياه



زنجبيل تازه را براي سرماخوردگي و آنفولانزا به کار ببريد و زنجبيل خشک شده را جهت درمان سرگيجه و تهوع مصرف کنيد./ دقت داشته باشيد که در همه غذاهاي چيني بعد از هر سرخ کردن حتما بايد روغن را خالي کرده و تابه را بشوييد.




http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/6/30/32371_187.jpg


مواد لازم :



سينه مرغ بدون استخوان: 600گرم
قارچ چيني: 8عدد
بامبوشوت برش​خورده: 20تکه
فلفل دلمه رنگي: 2عدد
پيازچه: 2عدد
زنجبيل تازه خرد شده: نصف قاشق غذاخوري
سوياسس: نصف فنجان
آب مرغ: يک فنجان
آرد ذرت: 50گرم
تخم مرغ: يک عدد




طرزتهیه

ابتدا سينه مرغ را به ابعاد کوچک، برش زده و آماده مي​کنيم. قارچ چيني و بامبوشوت و فلفل دلمه(چند رنگ) را به اندازه​هاي دلخواه برش مي​زنيم. پيازچه و زنجبيل را خرد کرده و در محلول آرد ذرت و تخم​مرغ مخلوط مي​کنيم و سپس تابه را روي اجاق قرار مي​دهيم.

مقداری روغن داخل تابه ريخته و با حرارت زياد روغن را داغ مي​کنيم و سپس تکه​هاي مرغ را کم​کم با دست داخل روغن مي​ريزيم. حدود يک دقيقه طول مي​کشد که مرغ سرخ شود و پف کند. سپس مرغ را کنار مي​گذاريم. مقداري آب داخل تابه مي​ريزيم تا جوش آيد. سپس بامبو شوت و قارچ چيني و فلفل دلمه را داخل تابه ريخته کمي حرارت مي​دهيم تا نرم شود(حدود30ثانيه) و کنار مي​گذاريم. بعد از آن پيازچه و زنجبيل را به آن اضافه مي​کنيم بعد از چند ثانيه که کمي تفت خوردند، مرغ و بامبو شوت وقارچ چيني و فلفل دلمه را به آن اضافه مي​کنيم و مقداري سوياسس و آب مرغ و نمک چيني افزوده، کمي حرارت مي​دهيم و در انتها کمي محلول آرد ذرت و آب به آن مي​افزاييم.


فوت آشپزي

دقت داشته باشيد که در همه غذاهاي چيني بعد از هر سرخ کردن حتما بايد روغن را خالي کرده و تابه را بشوييد.


نکته:

براي تهيه محلول آرد ذرت و تخم​مرغ، مقداري آب و آرد ذرت و سفيده تخم​مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم مي زنيم.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها