PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زن ومردی که سرتلویزیون هم اختلاف داشتند!

sorna
10-28-2011, 01:08 PM
زن و مردی در دادگاه خانواده حضور یافتند و مدعی شدند که بر سر عوض کردن کانال تلویزیون نیز با یکدیگر تفاهم نداشته و حتی یکبار از روی لجبازی، کنترل را شکسته‌اند.
به گزارش مشرق به نقل از فارس، زن و مردی جوان با مراجعه به دادگاه خانواده شهید محلاتی دادخواست طلاق توافقی خود را به قاضی شعبه 240 این مجتمع قضایی خانواده ارائه کردند.
زن در برابر قاضی این شعبه با بیان اینکه شوهرم از نظر اخلاقی با من هیچ تناسبی ندارد، اظهار داشت: حدود یک سال از زندگی مشترکمان می‌گذرد و طی این یک سال به اجبار خانواده‌ها به زندگیمان ادامه دادیم چرا که من و شوهرم با هم فامیل دور هستیم.
وی با اشاره به اینکه خانواده‌هایمان به خاطر آبروی خودشان زندگی ما را یک سال تمام نابود کردند، افزود: می‌خواهم از شوهرم جدا شده و با دریافت مهریه‌ام خانه‌ای جدا از خانواده‌ام تهیه کنم تا به راحتی به زندگی ادامه دهم.
زن با بیان اینکه ما فرزندی نداشته و می‌توانیم به راحتی از یکدیگر جدا شویم، اظهار داشت: ما بر سر مسائل کوچک مانند تماشای شبکه‌های مختلف تلویزیون هم با هم اختلاف نظر داریم و به هیچ وجه نمی‌توانیم با یکدیگر کنار بیاییم چرا که هر دو لجبازیم.
مرد در دادگاه خانواده حضور داشت و با اشاره به اینکه همسرم خودخواه است، عنوان کرد: می‌خواهیم از یکدیگر جدا شویم چرا که تا به امروز به خاطر خانواده‌ها با لجبازی یکدیگر کنار آمدیم ولی دیگر طاقتمان تمام شده و طلاق می‌خواهیم.
وی ادامه داد: من و همسرم یک بار بر سر عوض کردن شبکه تلویزیون، کنترل آن را شکستیم تا هیچ کدام نتوانیم شبکه را عوض کنیم، در واقع زندگی ما در کنار یکدیگر به صلاح نیست.
مرد در انتها بیان کرد: من و همسرم خواهان طلاق هستیم و خانواده‌ها باید با این موضوع کنار آمده و بدانند که تا به امروز به خاطر آنها ما یکدیگر را تحمل کردیم، بنابراین آنها باید قدر این محبت یک ساله ما را بدانند.
قاضی این شعبه بعد از شنیدن اظهارات طرفین (زن و مرد)، آن دو را به مصالحه و مراوده دعوت کرده و حکمی مبنی بر طلاق صادر نکرد.