mozhgan
10-24-2011, 06:52 PM
ماكاروني ، جايگزين برنج و نان
بسياري از شهروندان ماكاروني را به عنوان جايگزيني مناسب براي اين دو ماده غذايي انتخاب كردهاند
با اينكه پيش از اين ماكاروني به عنوان غذايي پرخاصيت تلقي نميشد، اين روزها انواع غني شده، اين ماده غذايي را هم در فهرست خوردنيهاي مناسب قرار داده است.
البته از طريق اضافهكردن سسهاي مغذي نيز ميتوان انواع ارزانتر آنرا در سبد مصرف جاي داد و از صرفهجويي اقتصادي آن بهرهمند شد. براي نمونه در مايع ماكاروني ميتوان از انواع سبزيها مانند فلفلدلمهاي، كلمبروكلي و هويج استفاده كرد.
يكي از مهمترين نكات پخت ماكاروني كه منجر به صرفهجويي در وقت و هزينه ميشود، حرارت دادن بيشتر ماكاروني پيش از آبكش كردن است.
با نرم شدن ماكاروني جذب كربوهيدراتها به عنوان يكي از مهمترين اجزاي آن سريعتر و آسانتر صورت ميگيرد.
اين غذا به وسيله اضافه كردن روغن مايع يا روغن زيتون به مايه ماكاروني، بعد از آبكش كردن نيازي به روغن مجدد ندارد. فقط اندكي روغن براي تفت مايه آن كفايت ميكند.
دركنار ماكاروني سعي كنيد از ماست و دوغ كمچرب و بدون گاز استفاده كنيد زيرا به هضم پروتئين و كربوهيدراتهاي غذا كمك ميكند.
براي آشتي دادن كودكان با غذا نيز ميتوان از اين ماده غذايي سريع و آسان استفاده كرد. برخي از بچهها تخممرغ و انواع سبزيها را دوست ندارند.
در اين مورد ميتوان از علاقه آنها به ماكاروني سود جست و با اضافه كردن اين مواد به ماكاروني كم كم آنها را به خوردن سبزيها و تخم مرغ عادت داد.
البته اين موضوع را نبايد از ياد برد كه اصولا ماكاروني غذاي سنگيني است كه برخي از كودكان پس از صرف آن به دل درد دچار ميشوند.
بسياري از شهروندان ماكاروني را به عنوان جايگزيني مناسب براي اين دو ماده غذايي انتخاب كردهاند
با اينكه پيش از اين ماكاروني به عنوان غذايي پرخاصيت تلقي نميشد، اين روزها انواع غني شده، اين ماده غذايي را هم در فهرست خوردنيهاي مناسب قرار داده است.
البته از طريق اضافهكردن سسهاي مغذي نيز ميتوان انواع ارزانتر آنرا در سبد مصرف جاي داد و از صرفهجويي اقتصادي آن بهرهمند شد. براي نمونه در مايع ماكاروني ميتوان از انواع سبزيها مانند فلفلدلمهاي، كلمبروكلي و هويج استفاده كرد.
يكي از مهمترين نكات پخت ماكاروني كه منجر به صرفهجويي در وقت و هزينه ميشود، حرارت دادن بيشتر ماكاروني پيش از آبكش كردن است.
با نرم شدن ماكاروني جذب كربوهيدراتها به عنوان يكي از مهمترين اجزاي آن سريعتر و آسانتر صورت ميگيرد.
اين غذا به وسيله اضافه كردن روغن مايع يا روغن زيتون به مايه ماكاروني، بعد از آبكش كردن نيازي به روغن مجدد ندارد. فقط اندكي روغن براي تفت مايه آن كفايت ميكند.
دركنار ماكاروني سعي كنيد از ماست و دوغ كمچرب و بدون گاز استفاده كنيد زيرا به هضم پروتئين و كربوهيدراتهاي غذا كمك ميكند.
براي آشتي دادن كودكان با غذا نيز ميتوان از اين ماده غذايي سريع و آسان استفاده كرد. برخي از بچهها تخممرغ و انواع سبزيها را دوست ندارند.
در اين مورد ميتوان از علاقه آنها به ماكاروني سود جست و با اضافه كردن اين مواد به ماكاروني كم كم آنها را به خوردن سبزيها و تخم مرغ عادت داد.
البته اين موضوع را نبايد از ياد برد كه اصولا ماكاروني غذاي سنگيني است كه برخي از كودكان پس از صرف آن به دل درد دچار ميشوند.