mozhgan
10-21-2011, 02:58 AM
http://pic.azardl.com/images/47819840185608745634.jpg (http://pic.azardl.com/)
ارزش غذایی :
306 کالری ، 31 میلی گرم کلسترول ، 46 گرم کربوهیدرات ، 6 گرم فیبر ، 838 میلی گرم سدیم ، 696 میلی گرم پتاسیم ، ویتامین C ، ویتامین A، پتاسیم ، منیزیم ، زینک ، آهن .
مواد لازم برای سس خامه ای روی سالاد:
2/1 فنجان مایونز کم چرب
3/1 فنجان ماست بدون چربی
4/1 فنجان خامه کم چرب
3 قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
1 قاشق غذاخوری عسل برای مزه سس
1و 2/1 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
1و 4/1 قاشق غذاخوری شوید
2/1 قاشق غذاخوری نمک پیاز ، یا کرفس یا 4/1 قاشق غذاخوری از هر کدام
فلفل دلمه ای برای مزه
• مواد لازم برای سالاد:
• 3 فنجان پاستای پخته شده
• 4 فنجان بروکلی خرد شده
• 1و 2/1 فنجان ژامبون
• 1 فلف دلمه ای قرمز خرد شده
• 1و 4/1 فنجان پیاز قرمز
• 3/1 فنجان رازیانه
• فلفل تندبرای مزه
• 4 فنجان اسفناج
- طرز تهیه:
1- برای آماده کردن سس : مایونز ، ماست ، خامه ، سرکه ، شوید ، عسل ، پیاز و نمک پیاز یا کرفس را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس فلفل را به آن اضافه کنید.
2- برای آماده کردن سالاد: پاستا ، بروکلی ، ژامبون ، فلفل دلمه ای ، پیاز و رازیانه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سس آماده شده را روی آن ریخته و هم بزنید. سالاد آماده شده را با سلفون پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید .
3- می توانید برای تزئین آن از حلقه هایی از پیاز قرمز ، سیر وشوید استفاده کنید.
ارزش غذایی :
306 کالری ، 31 میلی گرم کلسترول ، 46 گرم کربوهیدرات ، 6 گرم فیبر ، 838 میلی گرم سدیم ، 696 میلی گرم پتاسیم ، ویتامین C ، ویتامین A، پتاسیم ، منیزیم ، زینک ، آهن .
مواد لازم برای سس خامه ای روی سالاد:
2/1 فنجان مایونز کم چرب
3/1 فنجان ماست بدون چربی
4/1 فنجان خامه کم چرب
3 قاشق غذاخوری سرکه برنج یا سرکه سفید
1 قاشق غذاخوری عسل برای مزه سس
1و 2/1 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
1و 4/1 قاشق غذاخوری شوید
2/1 قاشق غذاخوری نمک پیاز ، یا کرفس یا 4/1 قاشق غذاخوری از هر کدام
فلفل دلمه ای برای مزه
• مواد لازم برای سالاد:
• 3 فنجان پاستای پخته شده
• 4 فنجان بروکلی خرد شده
• 1و 2/1 فنجان ژامبون
• 1 فلف دلمه ای قرمز خرد شده
• 1و 4/1 فنجان پیاز قرمز
• 3/1 فنجان رازیانه
• فلفل تندبرای مزه
• 4 فنجان اسفناج
- طرز تهیه:
1- برای آماده کردن سس : مایونز ، ماست ، خامه ، سرکه ، شوید ، عسل ، پیاز و نمک پیاز یا کرفس را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس فلفل را به آن اضافه کنید.
2- برای آماده کردن سالاد: پاستا ، بروکلی ، ژامبون ، فلفل دلمه ای ، پیاز و رازیانه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سس آماده شده را روی آن ریخته و هم بزنید. سالاد آماده شده را با سلفون پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید .
3- می توانید برای تزئین آن از حلقه هایی از پیاز قرمز ، سیر وشوید استفاده کنید.