PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترشی لیمو به سبک هندی



sorna
10-19-2011, 01:11 PM
http://pic.azardl.com/images/31376025702828886430.jpg (http://pic.azardl.com/)



اصلیت این ترشی خانگی مربوط به هند است و هندی‌ها آن را با اکثر غذاهایشان استفاده می‌کنند.
مواد لازم:

لیمو: یک کیلوگرم
نمک: 150 گرم
فلفل سیاه کوبیده: یک و نیم قاشق چای‌خوری
پودر میخک: دو قاشق چای‌خوری(اختیاری)
روش تهیه:
• تمام مواد را به غیر از لیمو با هم مخلوط کرده و آسیا کنید.

• چهار برش روی لیموها ایجاد کنید، مراقب باشید برش‌ها به انتها نرسند.
• درون لیموها را با مواد آسیا شده پر کنید.
• لیمو‌ها را درون ظرف درب‌داری قرار داده و روی آن‌ها آب 6 عددلیمو را بریزید و خوب هم بزنید.

• درب ظرف را ببندید و آن را در زیر نور آفتاب به مدت یکماه یا تا زمانی که نرم و قهوه‌ای رنگ شوند، قرار دهید و در این مدت هر چند وقت یک بار آن را خوب تکان دهید.
• ترشی لیمو تا یک سال قابل نگه‌داری است.
• در کشورهای مدیترانه‌ای برای تهیه این ترشی از ادویه‌جات بیشتری مانند هل برای طعم و اسانس بهتر آن استفاده می‌کنند.