PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آتش خشم جوان معتاد، همسایه ۶۰ ساله را سوزاند

shirin71
10-19-2011, 12:36 AM
آتش خشم جوان معتاد، همسایه ۶۰ ساله را سوزاند
خبرگزاری فارس: مرد ۶۰ ساله در آتش خشم یک جوان معتاد که قصد داشت مادرش را بسوزاند سوخت.
خبرگزاری فارس: آتش خشم جوان معتاد، همسایه ۶۰ ساله را سوزاند
به گزارش خبرنگار حوادث فارس،‌ در ساعت ۱۹ روز ۱۴ اردیبهشت از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 خبر یک فقره حریق عمدی در آدرس بلوار فردوس، خیابان گلستان به کلانتری 133 شهرزیبا اعلام شد.
با حضور مأموران در محل، مشخص شد که یک سرهنگ بازنشسته به نام جمشید60 ساله، زمانیکه قصد حمایت از زن همسایه در برابر پسر این خانم به نام علیرضا را داشته، با پاشیده شدن بنزین از سوی این جوان دچار آتش سوزی شده و علیرضا نیز پس از اقدام به آتش زدن وی به سرعت از محل متواری شده است.
با تشکیل پرونده مقدماتی و به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه 5 تهران، پرونده جهت رسیدگی تخصصی در اختیار اداره شانزدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
با حضور مادر متهم در اداره شانزدهم، وی درباره زمان درگیری و به آتش کشیده شدن همسایه طبقه بالای ساختمان محل سکونتشان به کارآگاهان گفت: در داخل خانه نشسته بودم که زنگ خانه به صدا در آمد؛ وقتی که در خانه را باز کردم، پسرم علیرضا را در حالیکه یک بطری حاوی بنزین به همراهش بود، در مقابل خود دیدم.
وی ادامه داد: او از چندی پیش برای ترک اعتیاد به کمپ رفته بود و من تصور می کردم که همچنان در داخل کمپ است؛ وقتی علیرضا وارد خانه شد قصد داشت تا خانه را به آتش بکشد و برای همین بنزین را به طرف من پاشید که به سرعت از خانه خارج و به طبقه بالا رفتم تا از همسایه طبقه بالا کمک بخواهم؛ همسایه طبقه بالا، جمشید که متوجه موضوع شده بود از پله ها پائین آمد و برای کمک به سمت من آمد.
این فرد مدعی شد دیگر همسایه‌ها نیز که متوجه موضوع شده بودند، مرا به داخل حیات بردند که ناگهان صدای فریادهای همسایه طبقه بالایی را شنیدم که از داخل آتش کمک می خواست. همسایه ها آتش را با کپسول خاموش کردند و بلافاصله با پلیس 110 تماس گرفتند.
با انتقال مصدوم حادثه به بیمارستان و انجام اقدامات درمانی، برابر نظریه پزشکی قانونی، جمشید 60 ساله دچار 32 درصد سوختگی کل بدن از نوع درجه دوم شده که شدت سوختگی باعث محدودیت حرکتی شدید در ناحیه گردن و دست ها شده است.
کارآگاهان اداره شانزدهم در ادامه تحقیقات خود، با شناسایی خودروی پیکان متعلق به متهم دستور توقیف خودرو را، در سیستم جامع پلیس صادر و در ادامه اقدامات خود، شناسایی مخفیگاه و محل تردد متهم را در دستور کار خود قرار دادند که با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی تردد متهم در جاده ساوه شدند که پس از مراقبت‌های چند روزه، سرانجام در ساعت ۱۳ روز ۲۴ مهر متهم شناسایی، دستگیر و به اداره شانزدهم پلیس آگاهی منتقل شد.
متهم پس از انتقال به اداره شانزدهم، در اعترافات خود به کارآگاهان گفت: روز حادثه قصد داشتم تا خانه را به همراه مادرم به آتش بکشم که همسایه طبقه بالایی، در درگیری میان من و مادرم دخالت کرد و من نیز که در آن زمان به علت مصرف موادمخدر شیشه در وضعیت روحی مناسبی قرار نداشتم، بنزین را روی جمشید ریخته و آتش زدم و خودم نیز به سرعت از محل متواری شدم.
سرهنگ کارآگاه آریا حاجی‌زاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، گفت: با دستگیری و اعتراف صریح متهم به حریق عمدی منجر به آتش کشیده شدن مصدوم حادثه و با توجه به روشن شدن ابعاد احتمالی پرونده، به دستور مقام قضایی، متهم با صدور قرار بازداشت روانه زندان شد.