mozhgan
10-17-2011, 06:07 PM
محققان در بررسی های اخیر خود تصور اشتباهی را که مدت ها مصرف گوشت قرمز را با افزایش خطر بروز حملات قلبی و سرطان مرتبط می داد، رد کردند.
به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران “ایسکانیوز”، به نقل از medindia، محققان انگلیسی معتقدند که مردم معمولاً مقداری گوشت قرمز مصرف می کنند که عموماً مشکلی برای آن ها ایجاد نمی کند و ارتباطی با بروز بیماری در آن ها ندارد.
روش های زراعت مدرن میزان چربی گوشت قرمز را کاهش داده اند که این مقدار چربی حتی در جوجه ها کم تر هم می شود و این در حالی است که گوشت قرمز حاوی مواد مغذی و حیاتی بسیاری همچون آهن است.
محققان بر این باورند افراد گیاهخواری که از پنیر چدار استفاده می کنند، ۷ برابر بیش از مصرف گوشت قرمز چربی دریافت می کنند.
مصرف گوشت قرمز نسبت به ۳۰ سال گذشته کاهش چشمگیری داشته و این کاهش مصرق در انگلیس بیش از سایر کشورهای اسپانیا، سوئد، فرانسه و ایتالیا بوده است.
تحقیقات حاکی از آن است که میان مصرف گوشت قرمز و بروز بیماری های قلبی عروقی هیچ ارتباطی وجود نداشته و در واقع حاوی اسیدهای چربی است که می تواند از قلب محافظت کند.
به گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران “ایسکانیوز”، به نقل از medindia، محققان انگلیسی معتقدند که مردم معمولاً مقداری گوشت قرمز مصرف می کنند که عموماً مشکلی برای آن ها ایجاد نمی کند و ارتباطی با بروز بیماری در آن ها ندارد.
روش های زراعت مدرن میزان چربی گوشت قرمز را کاهش داده اند که این مقدار چربی حتی در جوجه ها کم تر هم می شود و این در حالی است که گوشت قرمز حاوی مواد مغذی و حیاتی بسیاری همچون آهن است.
محققان بر این باورند افراد گیاهخواری که از پنیر چدار استفاده می کنند، ۷ برابر بیش از مصرف گوشت قرمز چربی دریافت می کنند.
مصرف گوشت قرمز نسبت به ۳۰ سال گذشته کاهش چشمگیری داشته و این کاهش مصرق در انگلیس بیش از سایر کشورهای اسپانیا، سوئد، فرانسه و ایتالیا بوده است.
تحقیقات حاکی از آن است که میان مصرف گوشت قرمز و بروز بیماری های قلبی عروقی هیچ ارتباطی وجود نداشته و در واقع حاوی اسیدهای چربی است که می تواند از قلب محافظت کند.