PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توصیه درمورد خوردن هندوانه و خربزه



mozhgan
10-17-2011, 01:59 AM
http://pic.azardl.com/images/16815110991576349960.jpg (http://pic.azardl.com/)

http://pic.azardl.com/images/96276822460377861180.jpg (http://pic.azardl.com/)

شستشوی صیفی جات از جمله هندوانه، خربزه و طالبی با مایع ظرفشویی و شوینده ، در این فصل و قبل از بازشدن آن از ابتلاء به بیماریهای اسهالی عفونی موثر است.
برای پیشگیری از بیماریهای روده ای توصیه می شود هندوانه، خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز کنید.

به گزارش مهر، دکتر اسلام یعقوبیان مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: شستشوی صیفی جات از جمله هندوانه، خربزه و طالبی با مایع ظرفشویی و شوینده ، در این فصل و قبل از بازشدن آن از ابتلاء به بیماریهای اسهالی عفونی موثر است.

وی افزود: به علت استفاده از کودهای حیوانی در مزارع صیفی جات، سطح خارجی محصول به دست آمده به انواع میکروب های بیماری زا، آلوده است و در صورت مصرف بدون شستشو احتمال ابتلای فرد به اسهال عفونی وجود دارد.

یعقوبیان تصریح کرد: جهت جلوگیری از اسهال عفونی حتما سطح خارجی صیفی جات به خصوص هندوانه، خربزه و طالبی را قبل از چاقو زدن با مواد شوینده تمیز کنید.