PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تیم ملی ایران نایب قهرمان غرب آسیا شد



sarbh
10-13-2011, 12:03 PM
http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/20/13900720145642_PhotoA.jpg

تیم ملی فوتبال بانوان ایران در مرحله فینال چهارمین دوره مسابقات غرب آسیا مقابل امارات به میدان رفت.
در پایان وقت قانونی، بازی با نتیجه تساوی 2 بر 2 به پایان رسید اما در ضربات پنالتی با نتیجه 7 بر 5 تیم ایران نتیجه را واگذار کرد تا حسرت قهرمانی در دل بانوان باقی بماند.
پیش از این، ملی پوشان با نتیجه 4 بر یک امارات را شکست داده بودند.
بانوان ملی پوش که با 3 پیروزی در مرحله مقدماتی مقابل تیم های لبنان، امارات و سوریه راهی نیمه نهایی شده بودند، در این مرحله نیز تیم مدعی اردن را با نتیجه 3 بر 2 شکست دادند تا در فینال برای دومین بار در مقابل امارات قرار بگیرند.

sarbh
10-13-2011, 12:05 PM
مریم رحیمی بهترین بازیکن مسابقات فوتبال بانوان غرب آسیا شد

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/07/20/13900720145912_PhotoA.jpg

تیم ملی فوتبال بانوان ایران که با اقتدار به فینال مسابقات غرب آسیا صعود کرده بود، شب گذشته مغلوب تیم امارات شد تا از رسیدن به جام قهرمانی بازماند.
این تیم نیمه اول مسابقه را با نتیجه یک بر صفر پشت سر گذاشت و در نیمه دوم نیز تا دقیقه 84 با گل‌های فاطمه ارژنگی و مریم رحیمی 2 بر یک از حریف پیش بود که به دلیل برخورد توپ با دست مدافع ایران، داور ضربه پنالتی اعلام کرد و نتیجه در وقت قانونی 2 بر 2 مساوی به پایان رسید و کار به ضربات پنالتی کشید که شاگردان مریم ایراندوست با نتیجه 6 بر 5 مغلوب میزبان بازی‌ها شدند و به مقام نایب‌قهرمانی فوتبال بانوان غرب آسیا رضایت دادند.
این در حالی بود که ایران در دور مقدماتی، اماراتی‌ها را با نتیجه 4 بر یک از پیش رو برداشته بود.
بعد از این مسابقه، مریم رحیمی که در این دوره از رقابت‌ها نمایشی فوق‌العاده داشت،‌ به عنوان بهترین بازیکن مسابقات انتخاب شد.
تیم ایران امشب از ابوظبی به مقصد تهران پرواز خواهد کرد.