PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه آيت‌الله بهجت برای رفع گرفتاری ها



shirin71
10-10-2011, 12:07 PM
از حضرت آيت‌الله بهجت پرسيدند، چه کنيم که گرفتاري هايمان برطرف شود و حاجاتمان روا گردد، ايشان فرمودند «پدر و مادرتان را خوشنود کنيد و اگر زنده نيستند، براي آنها صدقه بدهيد؛ چون مردگان زنده هستند و ما توانايي ديدن آنها را نداريم».

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمين نظري، مدير حرم مطهر حضرت معصومه(س)، شامگاه روز گذشته - شنبه- در ميزگرد علمي زيارت، آداب و کارکردها که در شبستان نجمه‌خاتون حرم برگزار شد، با بيان مطلب بالا گفت: يکي از اين آداب معرفت است و بر اين امر در احاديث اهل بيت (ع) بسيار تاکيد شده است؛ يعني زائر بايد به مقدمات زيارت آشنا باشد.

وي افزود: آشنايي با مقدمات زيارت بسيار مهم است، زائر بايد اصول دين و معارف ديني را کاملا بشناسد و بسياري از مسائل اعتقادي براي او حل شده باشد، به عنوان مثال اين‌که امام کيست و چه شخصيتي دارد و آيا بعد از مرگ نيز حيات دارد.

مدير حرم مطهر حضرت معصومه(س) ادامه داد: زائر مي‌بايست بداند امام معصوم با مرگش تنها از بعد جسمي از دنيا جدا شده و هنوز همه اختيارات و توانايي هاي خود را دارد و همان‌طور که مي توانست در دنيا نيازهاي روحي و مادي انسان ها را برآورده کند، بعد از مرگ نيز اين توانايي را دارد.

وي با اشاره به خاطره اي از مرحوم آيت‌الله العظمي بهجت بيان داشت: از ايشان پرسيدند؛ چه کنيم که گرفتاري هايمان برطرف شود و حاجاتمان روا گردد، ايشان فرمودند «پدر و مادرتان را خوشنود کنيد و اگر زنده نيستند براي آنها صدقه بدهيد چون مردگان زنده هستند و ما توانايي ديدن آنها را نداريم»،‌ اما آنها ما را مي‌بينند؛ بنابراين حضرات معصومين (ع) نيز به طريق اولي زنده و شاهد اعمال ورفتار و گفتار ما هستند.

وي ادامه داد: زائر ديني که در ابعاد مادي دنيا محصور شده بايد خود را از اين حصار بيرون آورد؛ زيرا امامان معصوم بر همه اعمال و رفتار ما اشراف دارند و کسي که به زيارت مي‌آيد بايد کاملا همه اين موارد را رعايت کند و بداند که حضرت او را مشاهده مي‌کند.

نظري در پايان خاطرنشان کرد: مقدمه زيارت اين است که زائر وقتي به زيارت مي‌آيد به همه اصول و فروع دين باور داشته باشد و با معرفت به زيارت امام معصوم يا امامزاده بيايد.