PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رپیدلیچ اختصاصی سایت برای کاربران ویژه

Sada
10-10-2011, 01:54 AM
دوستان همانطور که شاهد هستید رپیدلیچ سایت را عمومی کردیم این کار برای برخی افراد که خیلی ادعا داشتند و در کل همه پوج و واهی هستند عمومی شد در بخش کاربران اخراج شده همانطور که دیدید من یک عکس گذاشتم که نشان داد از مدیر کل تا سایر مدیرانشان حتی میتوانم یوزرشان را در اینجا براتون بگم در حال کپی هستند.بگذریم این خدمات عمومی نمی مانه و زود قطع دسترسی میکنم

بگذریم محدودیت را از رپیدلیچ بر می دارم هر کاربر میتونه تا 100 گیگ فایل مستقیم کنه محدودیت پاک کردن را نیز روی 7 روز تنظیم میکنم فقط استفاده شخصی بکنید در اینده نزدیک هم اکانت های بیشتری افزوده خواهد شد در مورد اکانت های real-debrid,alldebrid چرا نمیشه تو برخی سرور ها استفاده کرد مربوط به خود این سایت ها هست که اکثر سرورهای امریکایی و اروپایی را IP ban کردند و هیچ راهی وجود ندارد اما باقی اکانت ها مشکلی ندارد.

http://www.azardl.org/P30ask
pass:forums.azardl.com

پلاگین های فعال:
debridmax.com 1
fast-debrid.com 1
filesonic.com 1
uploading.com 1
wupload.com 1
hotfile
megashares
bitshare
mediafire
uploadstation
youtube
videobb

اگر لینکی مستقیم شد ولی نتوانستید دانلود کنید یا مستقیم نشد این تیک ها را تغییر بدید
Use real-debrid # Use alldebrid # Use fast-debrid # Use debridmax