PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکست سپاهان در دیدار معوقه

sarbh
10-09-2011, 08:22 PM
تيم فوتبال مس کرمان در ديدار معوقه‌اي از هفته هشتم رقابت‌هاي ليگ برتر عصر امروز (يکشنبه) ميزبان تيم سپاهان اصفهان بود و توانست با نتيجه سه بر صفر به پيروزي برسد.
گل‌هاي تيم مس کرمان را اکبر ایمانی بازیکن سپاهان(22)، ابوالقاسم دهنوي (27) و احمد حسن‌زاده (37) به ثمر رساندند.
در اين مسابقه سيدمهدي سيدصالحي، حسن اشجاری و اميد ابراهيمي از سپاهان و فرزاد حسين‌خاني از مس کارت زرد دريافت کردند.
تيم مس با کسب اين پيروزي 5 امتيازي شد و با يک پله صعود در رده هفدهم جدول قرار مي‌گيرد. سپاهان نيز 14 امتيازي و در جايگاه پنجم جدول باقي ماند.

sarbh
10-09-2011, 08:23 PM
بوناچيچ: اشتباهات فردي بازيکنان عجيب بود
لوکا بوناچیچ پس از شکست 3 بر صفر برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران گفت: قبل از هر چیز باید این برد را به مردم کرمان، بازیکنان و کادر فنی مس تبریک بگویم. از قبل هم می‌دانستیم بازی خیلی سختی برابر این تیم داریم زیرا مس کرمان پتانسیل زیادی دارد.
وی ادامه داد: آن چیزی که برایم عجیب است اشتباهات فردی بازیکنان تأثیرگذار سپاهان در این بازی بود. گل اول را روی اشتباه فردی خوردیم. به هر حال مس کرمان بهتر بود و سه امتیاز را گرفت.
سرمربی سپاهان در مورد اینکه شکست امروز تیمش چه دلیلی داشت گفت: دنبال علت خاصی نمی‌گردم. ما سه بر صفر باختیم به علت اینکه امروز، روز بد ما و بازیکنان بود. ما در سمت چپ و راست مشکل زیادی داشتیم و شکست خوردیم.
بوناچیچ در مورد درگیری اشجاری با سرمربی مس کرمان گفت: تعویض این بازیکن نوعی تنبیه به خاطر رفتارش بود.
وی در مورد اینکه این شکست موقعیت او را در باشگاه سپاهان متزلزل می کند یا نه گفت: من نمی‌دانم چه باید بگویم زیرا چیزی نمی‌فهمم. چه جوابی می‌توانم به این سؤال بدهم.

sarbh
10-09-2011, 08:25 PM
بلاژويچ: اين شروع کار است

میروسلاو بلاژویچ پس از پیروزی 3 بر صفر برابر سپاهان در جمع خبرنگاران گفت: امروز مردم کرمان را خوشحال کردیم بنابراین خودمان هم خوشحالیم. مس بعد از این همه بازی توانست اولین برد خود را بدست آورد. امروز نشان دادیم اگر بازیکنان بخواهند می‌توانند برنده شوند و مس کرمان مستحق حضور در پایین جدول نیست. برخی بازیکنان امروز خوب بودند و برخی ضعیف اما تمامی آنها با تمام انرژی بازی کردند.
وی ادامه داد: سپاهان حریف قدرتمندی بود و این پیروزی بسیار ارزشمند است. با این برد هفته آینده با روحیه و انگیزه‌ای مضاعف به مصاف پرسپولیس خواهیم رفت. مطمئن باشید مشکلات تیم را حل می‌کنم.
بلاژویچ در مورد مشکل بدنی بازیکنان مس گفت: این مسئله صحت ندارد. اگر بازیکنان سپاهان امروز 70 کیلومتر دویدند ما بیش از 100 کیلومتر دوندگی داریم نه تنها در این مسابقه بلکه در هر بازی فوتبال تیمی برنده می‌شود که جنگندگی و درگیری بیشتری داشته باشد. برای این برد تمام توان خود را گذاشتیم. سپاهان همان تیمی است که هفته گذشته چهار گل به سایپا زد. ما در اوج آمادگی روحی و روانی قرار داریم و پیروزی امروز ارزش حیاتی داشت. بازیکنان دستورالعمل من را در زمین به خوبی اجرا کردند.
وی در مورد تعویض کاپیتان تیم مس کرمان گفت: تصمیم گیرنده اصلی در این مورد خود من هستم و هر کس که خوب کار نکند کاپیتانی را از او می‌گیرم. من به نظرات دیگران کاری ندارم. مطمئن باشید مس کرمان نتایج بهتری خواهد گرفت. دیروز شما از من پرسیدید می‌توانید امتیازات مس را دو رقمی کنید و امروز دیدید که نتیجه خوبی گرفتیم. این شروع کار است.
سرمربی مس کرمان در مورد ناسزای اشجاری بازیکن سپاهان به خودش گفت: من چیزی متوجه نشدم زیرا زبان فارسی بلد نیستم.