mehraboOon
10-02-2011, 11:04 AM
نان سیب زمینی با گردو و دارچین
http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/131721246312.jpg
مواد لازم :
سیب زمینی http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 1 عدد ( 180 گرم)
پودر دارچین http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif یك دوم قاشق چای خوری
آرد سفید حدود http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 450 گرم
پودر خمیر ترش http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif یك قاشق مرباخوری
گردوی خرد شدهhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 50 گرم
شیر گرم http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 300 میلی لیتر یا یك و یك چهارم لیوان
نمك و فلفلhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif به اندازه لازم
http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/131608454412.jpg
طرز تهیه:
سیب زمینی را با پوست بپزید. سپس پوست آن را گرفته و رنده كنید. در ظرفی، آرد، دارچین، پودرخمیرترش،نمك و فلفل را مخلوط كنید. سپس سیب زمینی رنده شده را با بقیه مواد خشك و مغز گردو مخلوط كنید. وسط آرد را باز كرده، شیر را افزوده و خمیر را به مدت 15 دقیقه ورز دهید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته، روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت یك ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره ورز دهید، اگر چسبندگی داشت كمی آرد بیافزایید. سپس آن را در قالبی با ظرفیت 900 گرم كه از قبل چرب شده، قرار دهید. روی آن را با حوله پوشانده، دوباره در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
فر را در حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. نان را در طبقه وسط فر به مدت حدود 35 دقیقه بپزید.
نكات تغذیه ای :
این نان حاوی مواد آنتی اكسیدان است كه از بروز سرطان ، پیش گیری می كند .
http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/131721246312.jpg
مواد لازم :
سیب زمینی http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 1 عدد ( 180 گرم)
پودر دارچین http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif یك دوم قاشق چای خوری
آرد سفید حدود http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 450 گرم
پودر خمیر ترش http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif یك قاشق مرباخوری
گردوی خرد شدهhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 50 گرم
شیر گرم http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 300 میلی لیتر یا یك و یك چهارم لیوان
نمك و فلفلhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif به اندازه لازم
http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/131608454412.jpg
طرز تهیه:
سیب زمینی را با پوست بپزید. سپس پوست آن را گرفته و رنده كنید. در ظرفی، آرد، دارچین، پودرخمیرترش،نمك و فلفل را مخلوط كنید. سپس سیب زمینی رنده شده را با بقیه مواد خشك و مغز گردو مخلوط كنید. وسط آرد را باز كرده، شیر را افزوده و خمیر را به مدت 15 دقیقه ورز دهید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته، روی آن را با پارچه مرطوب بپوشانید و به مدت یك ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره ورز دهید، اگر چسبندگی داشت كمی آرد بیافزایید. سپس آن را در قالبی با ظرفیت 900 گرم كه از قبل چرب شده، قرار دهید. روی آن را با حوله پوشانده، دوباره در جای گرمی بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
فر را در حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. نان را در طبقه وسط فر به مدت حدود 35 دقیقه بپزید.
نكات تغذیه ای :
این نان حاوی مواد آنتی اكسیدان است كه از بروز سرطان ، پیش گیری می كند .