PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش تهیه‌ی پیتزای مرغ تنوری



mehraboOon
10-02-2011, 11:02 AM
روش تهیه‌ی پیتزای مرغ تنوری

این پیتزای سالم، سوسیس و کالباس ندارد.

اگر قرار است فست فود بخورید آن را خودتان در منزل تهیه نمایید و از مواد اولیه‌ی سالم استفاده نمایید.


http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172124632.gif


مواد لازم برای 1 نفر

فیله یا سینه‌ی مرغ http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 100 گرم
پیاز رنده کردهhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 1 عدد کوچک
زعفران حل کرده http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 1 قاشق سوپ‌خوری
پودر زنجفیل http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif یک دوم قاشق چای‌خوری
روغن زیتونhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif1 قاشق سوپ‌خوری
خمیر پیتزاhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif یک عدد
پنیر موزارلا http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif 90 گرم
پنیر گوداhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif30 گرم
قارچ خردکردهhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif50 گرم
فلفل دلمه‌ی رنگی و خلال کردهhttp://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/13172109011.gif30 گرم


http://upload.iranvij.ir/images_shahrivar/131608454413.jpg



روش تهیه


* ابتدا فر را با دمای 250 درجه‌ی سانتی‌گراد، گرم نمایید.
* خمیر را در قالب پهن کنید و روی خمیر یک دوم قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بمالید.
* مرغ را به قطعه‌های 2 سانتیمتری خرد نمایید و با پیاز، زعفران و پودر زنجفیل مخلوط سازید و 5 دقیقه در فریزر یا جا یخی یخچال قرار دهید.
* حالا پنیر موزارلا و گودا را با یکدیگر مخلوط کنید و 90 گرم از آن را روی خمیر پخش نمایید.
* سپس قطعه‌های مرغ مزه دار کرده را به صورت خام روی پنیر بچینید و در فاصله‌ی بین فلفل‌دلمه‌ای و قارچ بچینید.
* اکنون 30 گرم پنیر باقی‌مانده را بیفزایید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.