PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصاویر دیدنی از کتایون ریاحی در کشور سومالی



mehraboOon
09-24-2011, 11:01 PM
كتايون‌ رياحی‌ در سومالی + تصاویر



رياحي در اين سفر، ضمن اهداي كمك‌هاي شخصي خود و بخشي از كمك‌هاي موسسه مهرآفرين پناه عصر به مردم سومالي ، در شهر گارسيا از يك كلاس درس ، مكتب‌خانه آموزش قرآن، و كمپ نگهداري از قطحي زدگان بازديد كرده و ضمن اهداي كمك هاي نقدي به صورت نمادين نيز يك دستگاه تانكر آب را نصب و آبگيري كرد.


به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایلنا، كتايون رياحي بازيگر مطرح سينماي ايران كه چندي ست از بازيگري كناره گيري كرده و فعاليت هاي خود را به سمت امور معطوف به نيكوكاري سوق داده در يك اقدام بشر دوستانه به سومالي سفر كرده است.

كتايون رياحي با هدف كمك به مردم سومالي، به شهر گارسيا در شصت كيلومتري مرز كنيا و سومالي سفر كرده است.در اين سفر، غوغا بيات (عكاس مطرح) نيز ايشان را همراهي مي‌كند.

http://www.bibaknews.com/files/fa/news/1390/7/2/10339_922.jpg

رياحي در اين سفر، ضمن اهداي كمك‌هاي شخصي خود و بخشي از كمك‌هاي موسسه مهرآفرين پناه عصر به مردم سومالي ، در شهر گارسيا از يك كلاس درس ، مكتب‌خانه آموزش قرآن، و كمپ نگهداري از قطحي زدگان بازديد كرده و ضمن اهداي كمك هاي نقدي به صورت نمادين نيز يك دستگاه تانكر آب را نصب و آبگيري كرد.

رياحي در يادداشتي كوتاه درباره اين سفر نوشت:

"روز اول مهر ماه 1390 است و من در شصت كيلومتري مرز كنيا و سومالي در شهر گارسيا خياباني ديدم با انبوه آلونك و حجره‌هايي كه از نايلون و پلاستيك ساخته شده است ! شهري و جايي كه جاي زندگي نيست و فقط آنهايي كه توان بيشتري دارند و يا مي توانند از ورقه‌هاي حلبي و قوطي‌هاي خالي استفاده كنند به نفس هاي شمرده و آرام خود رنگ مي‌دهند و زندگي مي كنند !


http://www.bibaknews.com/files/fa/news/1390/7/2/10338_185.jpg

تكان دهنده ترين نكته سفرم در اين است كه من كشوري ديدم فقير كه در اوج فقر و نداري به خنده و نگاهي گرم ، ميزباني مهرباني مي كند. مردمي در حال اضمحال و اما خوشرو و اميدوار.پس ما هم مي‌خنديم تا روشناي خنده‌ها ، تن نحيف و سوي اين نگاه‌ها را كمرنگ و بي‌اثر نكند.

خدايا،اميد اين مردم را نااميد مكن ، خدايا اين مردم را درياب و عزيز بدار.

" كتايون رياحي ، هم اينك بواسطه پخش مجموعه تلويزيوني يوسف پيامبر ، در نود شبكه ماهواره‌اي كابلي و تلويزيوني چهره‌اي شناخته شده است و در اين سفر در كنار كمك‌هاي شخصي خود به نمايندگي از سوي موسسه مهر آفرين، كمك‌هايي را از طرف اين موسسه به مردم سومالي اهدا كرده است.

shirin71
09-27-2011, 05:36 PM
http://www.persianv.com/khabar/imagesCAHAD2MQ.jpg
كتايون رياحي، بازيگر سينما در يك اقدام بشر دوستانه به سومالي و كنيا سفر كرده است.

به گزارش ايسنا كتايون رياحي با هدف كمك به مردم سومالي، به شهر «گارسيا» در شصت كيلومتري مرز كنيا و سومالي سفر كرده است. در اين سفر، غوغا بيات، عكاس، نيز وي را همراهي مي‌كند.

رياحي در اين سفر، ضمن اهدا كمك‌هاي شخصي خود و بخشي از كمك هاي موسسه «مهرآفرين پناه عصر» به مردم سومالي، از يك كلاس درس، مكتب‌خانه آموزش قرآن و كمپ نگهداري از قطحي زدگان در شهر گارسيا بازديد مي‌كند. رياحي همچنين علاوه بر اهداء كمك‌هاي نقدي، يك دستگاه تانكر آب را به صورت نمادين نصب و آبگيري كرد.

در ادامه اين گزارش آمده است: رياحي در يادداشتي كوتاه درباره اين سفر نوشت: «روز اول مهرماه 1390 است؛ و من در شصت كيلومتري مرز كنيا و سومالي در شهر گارسيا خياباني ديدم با انبوه آلونك و حجره‌هايي كه از نايلون و پلاستيك ساخته شده است! شهري و جايي كه جاي زندگي نيست و فقط آنهايي كه توان بيشتري دارند و يا مي‌توانند از ورقه‌هاي حلبي و قوطي‌هاي خالي استفاده كنند به نفس‌هاي شمرده و آرام خود رنگ مي‌دهند و زندگي مي‌كنند!

تكان دهنده‌ترين نكته سفرم در اين است كه من كشوري ديدم فقير كه در اوج فقر و نداري، به خنده و نگاهي گرم، ميزباني و مهرباني مي‌كند؛ مردمي در حال اضمحلال، اما خوشرو و اميدوار. پس ما هم مي‌خنديم تا روشناي خنده‌ها، تن نحيف و سوي اين نگاه‌ها را كم‌رنگ و بي‌اثر نكند.

خدايا؛ اميد اين مردم را نااميد مكن، خدايا اين مردم را درياب و عزيز بدار.»

×××

به گزارش ايسنا، همچنين رياحي پس از سومالي به كنيا، يكي ديگر از كشور‌هاي آفريقايي كه با فقر دست و پنجه نرم مي‌كند، سفر كرده است. او در ادامه سفر بشر دوستانه‌اش در يادداشت ديگري درباره كنيا نوشته است: «هم‌اكنون من، كتايون رياحي در كنيا هستم؛ براي كمك به قحطي زدگان سومالي كه بعد از طي روزها، گاه هفته‌ها راهپيمايي، گرسنه و تشنه خود را به كمپ «داداب» مي رسانند، هر چند كه تعدادي هرگز به مقصد نمي‌رسند. (كمپ داداب بزرگترين كمپ پناهندگان است با حداقل امكانات براي بقا).»

وي در ادامه آورده است: «كنيا خود كشور فقيري است و شهر مرزي كوچك داداب كه در فاصله كمي با كمپ داداب قرار دارد جزو فقيرترين شهرهاي كنياست، ولي با اين وجود آنها ميزبان پناهدگان و قحطي زدگان سوماليايي هستند، نكته تكان دهنده همين بود. آب، بزرگترين مشكل صحراي عظيم آفريقاست؛ چيزي كه براي ما قابل درك نيست. يك جرعه آب مي‌تواند زندگي‌اي را نجات دهد. من به شكرانه آبي كه در سرزمين‌مان ايران وجود دارد، تعدادي تانكر آب براي منطقه خريداري كردم كه به كمك سه ايراني فعال كه «چرتي اكتز» را در آنجا فعال كرده‌اند و صليب سرخ توانستم، كمك‌هاي خود و «مهرآفرين» را به دست مردم برسانم.

رياحي در پايان مي‌نويسد:‌ «در يكي ار مكان‌هايي كه به خانه «ماما هاني» معروف است، بيشتر كودكاني كه به هر دليل خانواده خود را از دست داده‌اند به اينجا آورده مي‌شوند. ماما هاني پيرزني است كه با كمك‌هاي مردمي بيش از 300 كودك و نوجوان را كه برخي از آنان معلولند، نگهداري مي‌كند. بخشي از هديه مادران و كودكان «مهرآفرين» در اين خانه اهدا شد. كودكان اينجا، سوماليايي و كنيايي، مسلمان و مسيحي هستند. هر كس به اين خانه درآمد، آبش دهيد، نانش دهيد و از ايمانش نپرسيد.»

به گزارش ايسنا، طبق گزارش برنامه جهاني غذا، خشکسالي زندگي بيش از 11.8 ميليون نفر را در منطقه شاخ آفريقا تحت تاثير قرار داده و مثلثي از قحطي را در محل برخورد مرزهاي اتيوپي، کنيا و سومالي ايجاد کرده است.

سومالي بيش از ساير کشورهاي شاخ آفريقا از خشکسالي که به عنوان بدترين خشکسالي در 60 سال اخير در اين منطقه توصيف مي‌شود، ضربه خورده است.

سازمان ملل متحد هشدار داده است که از هر 10 هزار کودک کمتر از 5 سال، روزانه بيش از سي کودک در مناطق قحطي زده سومالي جان خود را از دست مي‌دهند.

آگوستين ماهيگا، نماينده سازمان ملل در سومالي خطاب به شوراي امنيت اين سازمان در 10 آگوست اعلام کرد: «اين بدين معني است که 10 درصد از کودکان زير 5 سال در هر 11 هفته جان خود را از دست مي‌دهند. اين آمار و ارقام حقيقتا قلب انسان را به درد مي‌آورد.»

دولت سومالي از سال 1991 ميلادي به دنبال سقوط حکومت زياد باره، ديکتاتور سابق اين کشور، فاقد يک دولت متمرکز و کارآمد بوده است.


http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C7%5Cart%5C04.jpg

http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C7%5Cart%5C07.jpg

http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C7%5Cart%5C06.jpg

http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C7%5Cart%5C05.jpg

http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C7%5Cart%5C18.jpg

http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C7%5Cart%5C19.jpg

http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C7%5Cart%5C08.jpg

shirin71
09-27-2011, 05:37 PM
نام اصلي: کتایون
نام خانوادگي اصلي: ریاحی
سمت (در بخش هاي): بازیگران،
......................................
تاريخ تولد: 1340
تاريخ وفات:
محل تولد: تهران
مليت: ایران
......................................
مدرك تحصيلي: لیسانس ادبیات و مردم شناسی
بيوگرافي
شروع فعالیت سینمایی با فیلم پاییزان (رسول صدرعاملی) در سال 1366.
با نویسندگی برای کودکان شروع کرد و با فیلم خبرچین (مازیار پرتو، نصرالله زمردیان) به سینما آمد. اما فیلم در نیمه راه متوقف شد و او برای بازی در فیلم پاییزان (رسول صدرعاملی) انتخاب شد.
در آن زمان در سینما چندان موفق نبود اما با بازی در مجموعه پدرسالار (اکبر خواجویی) توانست خود را مطرح کند و حضور او در مجموعه های روزهای زندگی (سیروس مقدم) و خصوصا سریال پس از باران از او چهره محبوبی ساخت.
ریاحی موفق شد در مجموعه های پس از باران و شب دهم (حسن فتحی) بازی بسیار زیبایی ارائه دهد.
او پس از پنج سال دوری از سینما با بازی در شام آخر(فریدون جیرانی) مهمترین و زیباترین بازی دوران زندگی خود را به معرض نمایش گذاشت و برای بازی در همین فیلم کاندیدای جایزه بهترین بازی نقش اول زن از بیستمین جشنواره فیلم فجر شد.
این زن حرف نمی زند (احمد امینی) دیگر فیلمی بود که توانایی های کتایون ریاحی را به رخ همگان می کشید. ریاحی برای بازی در این فیلم هم کاندید جایزه از هفتمین جشن خانه سینما شد.
برنده جایزه بهترین بازیگر زن از بیست و ششمین جشنواره فیلم قاهره برای بازی در فیلم شام آخر در سال ١٣٨١
منبع: loo3.com

shirin71
09-27-2011, 05:37 PM
http://www.persianv.com/uc/out.php/i25409_Safe6345124673321.jpg