توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ویندوز ایکس پی شرکت aladdin
hitman
09-24-2011, 09:10 PM
یه ویندوز بود از شرکت aladdin
خیلی ویندوز سبک و جالبی بود
متاسفانه قفل داشت نتونستم کپی بردارم و الان سی دی رو گم کردم
کسی داره بزاره دانلود
shmp30
09-24-2011, 09:31 PM
سلام ...
من سرچ کردم چیزی نبود ، اگر شرکت ارائه دهنده ایرانی باشه متاسفانه نمیشه چیزی پیدا کرد .
hitman
09-24-2011, 09:44 PM
سلام ...
من سرچ کردم چیزی نبود ، اگر شرکت ارائه دهنده ایرانی باشه متاسفانه نمیشه چیزی پیدا کرد .
مرسی.خودمم سرچ زدم پیدا نکردم
گفتم شاید دوستان بتونن پیدا کنن
مرسی
اگه پس اینطوره لطفا اینا رو پاک کنین
مرسی
دوستان به یک نکته اشاره کنم در خواست محصولات تیم های ایرانی اگر دارای کپی رایت باشد بنظرم صلاح نیست لینکی داده شود (حداقل بصورت عمومی) و مسئولیت آن اگر اعتراضی شود بر عهده کاربر هست.البته خود شرکت علاالدین نیز کپی رایت را رعایت نکرده :d:چون سورس اصلی نرم افزار مال اینها نیست و فقط برای نرم افزارهایی که 100 درصد کار تیم های ایرانی هست شامل میشود البته این درخواست مشکلی نداشت :d:
Mohamad
09-24-2011, 11:06 PM
دوستان به یک نکته اشاره کنم در خواست محصولات تیم های ایرانی اگر دارای کپی رایت باشد بنظرم صلاح نیست لینکی داده شود (حداقل بصورت عمومی) و مسئولیت آن اگر اعتراضی شود بر عهده کاربر هست.البته خود شرکت علاالدین نیز کپی رایت را رعایت نکرده :d:چون سورس اصلی نرم افزار مال اینها نیست و فقط برای نرم افزارهایی که 100 درصد کار تیم های ایرانی هست شامل میشود البته این درخواست مشکلی نداشت :d:
به نام خدا
با قوانین جدید گوگل محصولات خارجی از ایرانی خطرناکتر هستش
http://forums.azardl.com/showthread.php?p=166065#post166065
خود شما که دیدید ؟ الان خدا را شکر تونستیم با مسئولین گوگل در ارتباط باشیم و تمام موارد را که گوگل به اونها حساسیت نشان داده بود را عصری حذف کردم و در ضمن از طریق همین پل هم میتونیم تمام سایتهای کپی کننده غیر قانونی را با ارسال مدارک و زمان به اونها معرفی کنیم و این خواسته خود گوگل بوده و متن یکی از ایمیلها را هم همکاران در قسمت مدیریت دیدند .
پ. ن. : این گوگل هم تا بهش میگی سلام 500 تا پیشنهاد پولی به آدم میده تا سایت پیشرفت کنه انگار ملت پول مفت دارند به این آمریکاییها بدن :دی :d:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.