PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مظلومی: نمی دانم کمیته انضباطی چرا جریمه ام کرده است

shirin71
09-24-2011, 03:11 PM
به گزارش سرویس ورزشی برنا، پرویز مظلومی در گفتگویی اظهار داشت: دربی در همه جای دنیا حساس است، اما در ایران حساسیت بیشتری دارد. خوشحالم که پس از مدت ها شاهد یک دربی زیبا و تماشایی بودیم.
وی افزود: این بازی زیبا به دلیل آرامش دو تیم بود. روی تیم حریف و بازیکنان تاصیرگذارش کار کرده بودیم و دستوراتم نیز به خوبی اجرا شد. حتی گفته شد به تمرینات پرسپولیس جاسوس فرستاده ایم، اما این موضوع صحت ندارد.
سرمربی استقلال که میهمان امروز برنامه ورزش و مردم بود، عنوان کرد: از تعویض هایم راضی هستم؛ زیرا برهانی و یوسفی همکاری خوبی داشتند. اما از همه مهمتر فداکاری بازیکنان در میدان بود. به هر حال دربی تمام شده و باید تمریناتمان را ادامه بدهیم.
مظلومی درباره جریمه شدنش از سوی کمیته انضباطی گفت: نمی دانم چرا جریمه شدم. در کار داور و بازیکن حریف هیچ دخالتی نداشتم. اگر قرار است به خاطر حرف هایی که به بازیکن حریف زدم، جریمه شوم، چیزی نمی گویم. من به رای کمیته انضباطی اعتراض دارم، زیرا این رای به شخصیت من برخورده است. اگر به پول این جریمه نیاز دارند، بگویند تا پرداخت کنم.
او درباره انتقادها پس از شکست مقابل تراکتورسازی گفت: متسافنه برخی از دوستان که منتسب به باشگاه نیز هستند، انتقاد کردند و نمی خواستند فاتح دربی باشیم، اما خدا را شکر می کنم که پرسپولیس را شکست دادیم.
سرمربی استقلال درباره داوری نیز اظهار داشت: داوران تلاش خود را می کنند و تفاوت میان دسمتزد آنها با بازیکنان و مربیان عادلانه نیست که امیداوارم این مشکل نیز برطرف شود. به نظر من داوران خوبی داریم و به غیر از محین ترکی نفرات دیگری هم می توانند دربی را سوت بزنند.