توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با idm برای دانلود از یوتیوب
Lost mc
09-21-2011, 10:19 PM
سلام
نمیدونم عنوان تاپیک گویای مشکلم بوده یا نه؟؟ البته فکر نکنم بوده باشه :d:
من کامپیوترم رو طوری تنظیم کردم که ساعت 2 روشن بشه-ساعت 2:2 به اینترنت کانکت بشه و ساعت 2:2:30 هم دانلود رو شروع کنه
سوالم اینه که اگه بخوام از یوتیوب یه ویدیو دانلود کنم چطوری باید V**P**N رو طوری تنظیم کنم که مثلا سر ساعت 2:5 به صورت اتوماتیک وصل بشه؟؟
پیشاپیش از کسایی که میخان کمک کنن تشکر به عمل می آورم :from me :
:from me :
mehraboOon
09-22-2011, 12:18 AM
سلام
نمیدونم عنوان تاپیک گویای مشکلم بوده یا نه؟؟ البته فکر نکنم بوده باشه :d:
من کامپیوترم رو طوری تنظیم کردم که ساعت 2 روشن بشه-ساعت 2:2 به اینترنت کانکت بشه و ساعت 2:2:30 هم دانلود رو شروع کنه
سوالم اینه که اگه بخوام از یوتیوب یه ویدیو دانلود کنم چطوری باید V**P**N رو طوری تنظیم کنم که مثلا سر ساعت 2:5 به صورت اتوماتیک وصل بشه؟؟
پیشاپیش از کسایی که میخان کمک کنن تشکر به عمل می آورم :from me :
دوست عزیز برای این کار ابتدا باید کانکشن V*P*N مورد نظرتون رو در ویندوز بسازید
بعداز ساخت کانکشن طبق مراحل زیر عمل کنید:
1- ابتدا کانکشنی رو که ساختید اجرا کنید و یوزر و پسوورد رو وارد کنید و گزینه Save this user name and password for the following users رو تیک بزنید و از گزینه های پایین این قسمت Anyone who uses this computer رو فعال کنید.
2- در همین پنجره روی گزینه Properties کلیک کنید و در پنجره ای که میاد سربرگ Options رو انتخاب کنید.
3- در این قسمت تیک کنار دو گزینه Display progress while connecting و Prompt for name and password, certificate,etc رو بردارید و این گزینه ها رو غیر فعال کنید.
4-حالا در ویندوز Xp به مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup در ویندوز 7 به C:\Users\Davood\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\ Start Menu\Programs\Startupبرید.
5- اگر از ویندوز XP استفاده میکنید مسیر Control Panel\Network Connections باز کنید و اگر از ویندوز 7 استفاده میکنید این مسیر رو باز کنید Control Panel\Network and Internet\Network Connections تا کانکشنی رو که ساخته بودید رو مشاهده کنید.
6- حال رو کانکشنی که ساخته بودید کلیک کنید و اون رو به مسیری که در مرحله 4 باز کرده بودید درگ کنید تا یک میانبر در پوشه Startup شما ساخته بشه.
بسیار خب کار تمام هست و با هر بار بالا اومدن ویندوز به طور اتوماتیک به V*P*N وصل میشید.
If you need to connect to a Virtual Private Network at windows startup, and you don't want to have the user push connect or enter the password do the following:
1) On the VPN Connect screen, check "Save this user name and password for the following users"
2) Select the "Anyone who uses this computer" radio button
3) Click "Properties" on the VPN Connect screen
4) On the "Options" tab, uncheck:
-"Display progress while connecting"
-"Prompt for name and password, certificate,etc."
5) In Windows Explorer, browse to C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup
6) Open a new Windows Explorer and browse to Control Panel\Network Connections
7) Drag the icon of your VPN connection to the Startup folder. This will create a shortcut
.Now at Windows startup, the VPN will launch and connect silently
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.