PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محمدرضا خسروي ـ بازيگر نقش «جبراني»: «خنده بازار» در لبه‌ي تيغ درست حركت كرده است



M.A.H.S.A
09-09-2011, 04:22 PM
محمدرضا خسروي كه نقش «جبراني»، «بابراس» ،‌«مالكي» و ... را در مجموعه طنز خنده بازار بازي مي‌كند، معتقد است: اگر ما نتوانيم با يك ورزشكار و هنرمند شوخي كنيم، بايد طنز را كنار بگذاريم.
محمدرضا خسروي در گفت‌وگو با خبرنگار تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: شوخي با افراد در همه‌ي دنيا وجود دارد؛ حتي در ساير كشورها با مسؤولان خود شوخي مي‌كنند و هيچكس هم ناراحت نمي‌شود و انتقاد نمي‌كند اما وقتي ما نمي‌توانيم حتي با هنرمندان و ورزشكاران شوخي كنيم، بايد طنز را كنار بگذاريم.
وي افزود: اگر ما بخواهيم بي جهت فردي را مسخره كنيم تا مردم بخندند، درست نيست؛ سيستم «خنده بازار» مسخره كردن افراد نيست.
اين بازيگر ادامه داد: رسالت كارگردان و تهيه‌كننده‌ي طنز اين است كه زشتي‌ها را غلو كند و نشان دهد. ‌ما نيز در «خنده بازار» همين كار را انجام مي‌دهيم و فردي را مسخره نمي‌كنيم.
خسروي همچنين معتقد است: افرادي كه با آنها شوخي مي‌شود بايد سعه‌ي صدر خود را بالا ببرند.
وي تفاوت مجموعه «خنده بازار» با ساير مجموعه‌هاي طنز را در سوژه و متن آن دانست و بيان كرد: مجموعه‌هاي طنز از نظر روش و منش بازي كردن، تفاوتي ندارند، تنها تفاوت در سوژه است و همين قضيه «خنده بازار» را جذاب كرده است.
بازيگر نقش «جبراني» يادآور شد: «خنده بازار» در دوره‌اي پخش مي‌شود كه زمان زيادي از پخش طنزهاي آيتمي گذشته است؛ برخي از مخاطبان در دهه‌ي 70 كه طنز آيتمي پخش مي‌شد، سن كمي داشتند و اكنون كه بزرگ شده‌اند آنها نيز به طنز آيتمي و چنين مجموعه‌اي نياز دارند.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: هر از گاهي بايد چنين فضايي (طنز آيتمي) ايجاد شود؛ طنز آيتمي لبه‌ي تيغ است و اگر بد اجرا شود، هيچكس آن را نگاه نمي‌كند. «‌خنده بازار» در اين لبه تيغ درست حركت كرده و رو به رشد است.
اين بازيگر در پاسخ به پرسش خبرنگار ايسنا مبني بر اينكه چقدر از بازي خود در نقش «جبراني» راضي است و موفق عمل كرده؟ گفت: سعي كردم از نظر صدا و ميميك چهره به «جيراني» نزديك شوم، اما بخشي را هم خودمان كاريكاتور كرديم چون مي‌خواستيم به طنز نزديك شويم.
وي وضعيت طنز در سال‌هاي اخير را خوب و رو به رشد عنوان كرد و ادامه داد: در چند سال اخير فضاي طنز بهتر شده و رشد كرده است؛ به ويژه از زماني كه رضا عطاران و سعيد آقاخاني وارد كار طنز شدند.
خسروي افزود: يك دوره‌اي از نظر طنز ركود داشتيم و طنز آيتمي هم نداشتيم اما اكنون با پخش «خنده بازار» دوباره بيننده خودش را پيدا كرده است و ثابت شده است كه اگر يك مجموعه طنز خوب باشد مخاطب آن را مي‌بيند و به آن احترام مي‌گذارد و فرقي نمي‌كند كه طنز داستاني يا آيتمي باشد.
اين بازيگر لزوم توليد و پخش سريال طنز را نياز صد در صدي جامعه دانست و عنوان كرد: ‌نبايد حتي به اندازه‌ي يك روز رسانه‌هاي تصويري و به ويژه تلويزيون از طنز خالي باشند. سرگرمي و خنده هميشه بخشي از نياز جامعه است و سهم تلويزيون در برآورده كردن اين نياز بيشتر از ساير رسانه‌ها است، طنز بايد هميشه هدف تلويزيون باشد و نبودن آن ضرر است.