PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زندگی زناشویی شبی چقدر؟

M.A.H.S.A
09-09-2011, 03:22 PM
آیا میدانید 1990 سکه،،، شبی چقدر تمام میشود؟؟؟
بهای هر سکه:554 هزار تومان
بهای کل:1102460=(554*1990) تومان
سن داماد:28 سال
متوسط عمر در ایران:60-70 سال
...طول زندگی زناشویی در خوشبینانه ترین حالت:42=28-70
تعداد شبهای با هم بودن:15330=(42*365) شب
قیمت تمام شده هر شب:71 هزار تومان

با توجه به گذشت قیمت سکه از 600 هزار تومان خودتون محاسبه کنید به قیمت روز چند در میاد :دی

Behzad AZ
09-09-2011, 03:36 PM
از اونجایی هم که هر شب زندگی طبق روال نیست:d: شما میتونید در خوش بینانه ترین حالت هفته ای دوبار در نظر بگیرید که در این حالت برای هرشب
طبق محاسبات 71 هزار تومان هر هفته میشه 504 هزار تومان که در عادی ترین حالت اگه شب های جمعه رو حصاب کنید هفته ای یه بار باید 500 تومان به حصاب بزارید

حالا پیدا کنید پرتغال فروش را

خانوما توجه کنید
ازدواج کنید وهر هفته یک سکه ی طلا برنده شوید

اقایون توجه کنید که ادم عاقل برا یه لیوان شیر گاو نمیخره!!

با هفته ای 500 هزار تومان به عبارتی هر ماه 2 ملیون تومان ادم میتونه هر ماه بره جزایر انتالیا تایلند دوبی و...با خدمات بسیار عالی ومفرح روح و روان:دی حالا شما خودتون محاسبه کنید ugly004

hitman
09-09-2011, 03:58 PM
ملودی جون میخوای خانوم ها بمونن رو دست خونواده
اخه این چه خبریه میدی
الان من و بهزاد جون بیخیال شدیم و گناه اون دو دختر میفته گردن شما که میمونه واسه خونواده ترشی درست کنن
بهزاد جون دیگه بیخیال شدم
همون انتالیا بهتره و تازه اونجا ..... ارزون....

M.A.H.S.A
09-09-2011, 04:03 PM
اخه این چه خبریه میدی
الان من و بهزاد جون بیخیال شدیم و گناه اون دو دختر میفته گردن شما که میمونه واسه خونواده ترشی درست کنن

نه بابا
اینو تو امیلم بود گفتم بزارم جالبه من که موافق نیستم که

Behzad AZ
09-09-2011, 04:23 PM
اخه این چه خبریه میدی

میدونی من این حرف رو زدم ولی...

دایییم تازه ازدواج کرده بود بش گفتم ازدواج کردن گ..... خوردنه گفت راس میگی ولی همه یه روزی از این گ......ها میخورن:gah9:

حالا ما هم از این قضیه خارج نیستیم:d:

sorna
09-09-2011, 05:00 PM

دایییم تازه ازدواج کرده بود بش گفتم ازدواج کردن گ..... خوردنه گفت راس میگی ولی همه یه روزی از این گ......ها میخورن:gah9:

بهزاد جون انشالله وقت گ....خوردن شما ما هم میایم شیرینی می خوریم وبه گ....خوردن شما می خنیدیم دل خوشی می کنیم
این هم دسته گل به مناسبت گ...خوردن:from me :

hitman
09-09-2011, 07:25 PM

ای بابا بهزاد جان.هیچی نشده شبی نمیدونم 70 تومن میدیم تازه باید گ..... هم بخوریم::w8:
نخواستیم:gah9:

Behzad AZ
09-09-2011, 10:40 PM
بهزاد جون انشالله وقت گ....خوردن شما ما هم میایم شیرینی می خوریم وبه گ....خوردن شما می خنیدیم دل خوشی می کنیم
این هم دسته گل به مناسبت گ...خوردن:from me :

جسارت نباشه البته بزرگی گفتن کوچیکی گفتن حالا اونم اینده مشخص میکنه که کی زودتر میل میکنه:gah9:
البته منباب شوخی گفتم به دل نگیر:from me :

sorna
09-10-2011, 09:44 AM
جسارت نباشه البته بزرگی گفتن کوچیکی گفتن حالا اونم اینده مشخص میکنه که کی زودتر میل میکنه:gah9:
البته منباب شوخی گفتم به دل نگیر:from me :

بهزاد جان هرکی ندونه تو که خوب می دونی من قیمتها دستم به این راحتی ها گ...نمی خورم ولی دلم برای تومی سوزه که قرار گ...بخوری ندونی توی دنیا چه خبره:gah9: